Mam w netbeans zainstalowany Symfony. Pliki Symfony mam na dysku komputera. Projekt składa się więc z katalogu projektu i dołączonego automatycznie do projektu przez netbeans zasobu Symfony.
Wysyłam na serwer katalog z projektem i drugi katalog z Symfony. W przeglądarce wyświetla się błąd:

Ostrzeganie: Require_once (symfony public_html \-1.2.9 \ lib / autoload / sfCoreAutoload.class.php) [function.require po-]: Failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu / Home / snutka / public_html / test / config / ProjectConfiguration.class.php on-line 3

Błąd krytyczny: Require_once () [function.require]: Failed opening wymagana "public_html \ symfony-1.2.9 \ lib / autoload / sfCoreAutoload.class.php '(include_path ='.') w / Home / snutka / public_html / test / config / ProjectConfiguration.class.php on-line 3

Nie mogę poradzić sobie z ustawieniem ścieżek w projekcie. Ścieżki ustawiają się automatycznie w netbeans czyli są to ścieżki dyskowe. Nie wiem, jak "zapakować" projekt z Symfony przed wysłaniem na wynajmowany serwer.

Proszę o poradę.