Change
3.06.2010, 19:14:11
Poszukuje jak najwydajniejszej, najszybszej, najlepszej bazy danych - w sumie to hostingu z bazą danych (interesuje mnie jedynie mysql). Cena nie gra roli, po prostu najlepsza baza
Cena nie gra roli? Dedykowany serwer zatem.
Change
4.06.2010, 08:10:59
Nie gra.. myślałem, że jakiś fajny hosting bardziej polecicie, mam z unixstormu ale nie wystarcza. Dedyk.. nie bardzo sie znam na tym wiec skonfigurować itp byłoby ciężko

Prosiłbym raczej o hosting
wookieb
4.06.2010, 09:04:35
Nawet nie wiesz o czym piszesz. Poszukujesz bazy danych (Tak wynika) czy serwera (czyli zaprzeczasz)?
Jeżeli serwera to dedyk z pomocą techniczną, bazy danych to Oracle.
Change
4.06.2010, 10:02:00
Tylko mysql - pod to do czego potrzebuje musi być mysql
phpion
4.06.2010, 10:13:16
Jeśli koniecznie musi to być MySQL to polecam kei.pl. Wysoka jakość usług za stosunkowo przystępną cenę. Jednak jeśli miałbyś możliwość zmiany silnika bazy danych to zdecydowanie bardziej polecałbym PostgreSQL, który lepiej sprawuje się przy większej liczbie danych oraz przy większym obciążeniu. MySQL jest popularny z racji swej dostępności i prostoty, ale PostgreSQL to już baza danych z półki wyżej - spotkałem się wręcz z określeniem, że to (w uproszczeniu) darmowy odpowiednik Oracle.
Change
4.06.2010, 12:20:43
I właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Zobaczymy co z tego wyjdzie , dziękuje;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.