Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa Wsparcia Psychologicznego
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Tobol
Witam,
Wczoraj ukończyłem wersję testową nowej,ulepszonej wersji mojej witryny, którą prowadzę wraz ze znajomymi. Chciałbym poddać ją Waszej ocenie. Jestem otwarty na krytykę, sugestie i znalezione błędy smile.gif

http://www.psychowsparcie.org
Van Pytel
linki:
zarejestruj się | przypomnij hasło <-- slabo widoczne w tym zielonym
Logo wedlug mnie troche za duze.
patryczakowy
input zaloguj trochę nie pasuje do tej strony
napisy login i hasło też mało widoczne i nieestetyczne

i jeszcze taki błędzik się wkradł
Fatal error: Call to undefined method session::instance() in /homez.166/tobolews/psychowsparcie/system/libraries/drivers/Captcha.php on line 59
r4xz
design fatalny - logo za duże, niepasujące przycisk, słabo widoczny tekst (strona dla orłów tongue.gif), odrzucająca prezentacja danych (np. artykuły, strona główna - chociażby to wyśrodkowanie usunąć i już byłoby o niebo lepiej winksmiley.jpg)

co do kodu, to pierwsza podstrona i już jest błąd.. "Mobbing - terror psychiczny w miejscu pracy" oraz nieklikalny link "(...) dotyczące Cały artykuł ]"
Tobol
@Van Pytel
Poprawiony kolor linków, tymczasowo, bo docelowo to miejsce ma wyglądać tak jak to w zakładce z forum.

@patryczakowy
Pozostałości z poprzedniej wersji testowej, dzięki za zauważenie.

@r4xz
Szablon kupiony, owszem, może logo za duże, spróbuję je zmniejszyć. Prezentacja danych jest do dopracowania - co proponujesz? Tzn inaczej: co dzisiaj jest "trendy"?
Co do niedziałającego linka - Tinymce jakoś dziwnie zainterpretował tekst przeklejony z Worda, muszę się temu przyjrzeć.

Dzięki wszystkim za dotychczasowe "wytknięcia" smile.gif W końcu to dopiero faza testów smile.gif
hieroshima
top brzydki, zlewa się z tłem. Panel logowania dałbym na lewą stronę lub na prawą tam u góry ani to do niczego nie pasuje, ani nie wygląda. Po lewej stronie będzie zdecydowanie lepiej. Sprawdź jeszcze jak będzie wyglądała strona z samym kolorem takim jakim masz tzn. chodzi mi o zlikwidowanie tego powielającego się wzorka wydaje mi się, że lepiej strona będzie wyglądać z samym kolorem zielonym, ale to trzeba widzieć, żeby ocenic.
Van Pytel
To logowanie bardziej bym wyroznil - inny kolor, moze dodatkowe obramowanie - kombinuj.
Na forum masz subfora:
Błędy i Artykuły - nie sa one za blisko? Reszta jest rowna tylko te dwa sa przeyklejone do siebie
r4xz
trendy: (przynajmniej według mojego uznania) mały top (żeby człowiek po każdym przeładowaniu nie musiał przewijać w dół, bo połowa to logo i logowanie), niewalące po oczach kolory oraz "wzory" (tu mam na myśli zielone tło + czarne kreski. lepiej byłoby zastąpić to jednolitym kolorem + mały gradient na górze).
Na stronie głównej oraz "Gdzie szukać pomocy" usunąłbym tło pod tekstem.
no i oczywiście napis "Wersja testowa" do wywalenia, zamiast tego polecam jakiś mały znaczek "beta" obok logo (i trochę miejsca zaoszczędzone winksmiley.jpg)
Tobol
@Van Pytel
Są blisko siebie, ponieważ w "błędach" nie ma jeszcze żadnego posta - wysokość wiersza zależy od ostatniej komórki.

@r4xz
Dzięki, popracuję nad tym, jak tylko skończę egzaminy smile.gif
Van Pytel
To zmien to na "sztywne wartosci tabeli" wtedy bedzie ladnie wygladac, a nie zalezne od wpisu na forum
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.