<?php mysql_set_charset('utf8',$link); if($_POST['edit_file']) { $title=$_POST['edit_file']; echo('Indetyfikator<br /><input type="text" name="id" value="'.$id.'" readonly="readonly" /><br /><br />'.'Tytuł<br /><input type="text" name="title" value="'.$title.'" /><br /><br />'.'Strona<br /><select name="page">'); { if($row[0]==$parent) { } else { } } else { { } } ?>
Interpreter nie wyświetla żadnych błędów, ale powyższy kod nie działa. Nie widzę błędu.

Błąd znalazłem sam.

Obecnie mam taki kod:
<h2>Edytuj plik</h2> <div class="entry"> <p> <form action="" method="post"> <?php mysql_set_charset('utf8',$link); if($_POST['edit_file'] && !$_POST['edited_file']) { $title=$_POST['edit_file']; echo('Indetyfikator<br /><input type="text" name="edited_file" value="'.$id.'" readonly="readonly" /><br /><br />'.'Tytuł<br /><input type="text" name="title" value="'.$title.'" /><br /><br />'.'Strona<br /><select name="page">'); { if($row[0]==$page) { } else { } } } if($_POST['edit_file'] && $_POST['edited_file']) { $id=$_POST['edited_file']; $title=$_POST['title']; $page=$_POST['page']; $result=mysql_query("UPDATE `niebo`.`files` SET `title` = '$title',`page` = '$page' WHERE `files`.`id` = '$id';"); } if(!$_POST['edited_file'] && !$_POST['edit_file']) { { } } ?> <br /><br /> <input type="submit" value="Edytuj plik" /> <a href="http://www.niebowsieci.pl/admin/index.php"><input type="button" value="Anuluj" /></a> </form> <div style="clear:both;"></div></p> </div> </div> </div>
Ku mojemu zdumieniu nie działa drugi warunek. Skrypt ma pozwalać na edycję danych w bazie: listuje rekordy, po wybraniu pozwala na edycję i zapisuje z powrotem do bazy.