Witam mam taki mały problem lecz nie potrafię sobie z nim poradzić. Chodzi mi o to żeby flaga była przesunięta maxymalnie na prawo i nie była w prawo powtarzana lecz w lewo tylko oraz chciałbym żeby buttony były wyśrodkowane w pionie i poziomie a nie szły za flagą oto screen:
!*!
2.08.2010, 23:00:04
W MSPaint zaznacz, skopiuj przeciągnij i wklej.
Kod
background-position:bottom right; //dla flagi float:left // usuń to dla buttonów
A na przyszłość wklej kod, nie obrazek.
nikestylex7
2.08.2010, 23:19:41
Kurde zapomniałem o kodzie sory . tak to jest jak ma się dużo na głowie .
Do menu, margin-top: 16px; i będzie na środku w poziomie.
nikestylex7
3.08.2010, 00:48:05
Dobrze position pomogło, a więc tego obrazek jest dobrze na prawo ale jeszcze te butony nie zeszły oraz chciałbym żeby repeat powtarzał mi reszte flagi (inny plik) w lewo a nie tak jak jest że powtarza tą samą.
thomson89
3.08.2010, 10:09:16
Kombinuj chłopie, a nie opuszczasz ręce i: nie działa
nic to nie daje dalej tak samo jak było . Dziwne bo powinno działać -.-
krzysztof_kf
3.08.2010, 19:54:16
Widocznie jakiś inny selektor ci w tym nie umożliwia zamień margin na padding jeśli jeszcze nie działa to daj kawałek kodu przed selektorem menu
nikestylex7
4.08.2010, 01:04:26
Pomogłeś z wyrównaniem lecz wciąż nie wiem jak zrobić tą flagę jest w lewo trzyma się git tylko żeby że by zrobic tak że ta łączyła się z drugą i było git druga będzie się rozciągać w lewo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.