Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [WWW] Layout do serwisu o "Tibii"
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Ramzaa
Layout robiony na zlecenie, więc komentarze typu "tibia 1/100" niemile widziane.
Layout ma być przede wszystkim "czysty", estetycznie wykonany, czytelny.

1. Screen oryginalny: http://img138.imageshack.us/img138/4650/otlayout1.png
2. Screen pomniejszony: http://img827.imageshack.us/img827/6121/otlayout2.png

Proszę o konstruktywną opinię.
Pozdrawiam.
Pawel_W
zalatuje trochę dawnym layoutem tibia.org.pl, poza tym ta tekstura w nagłówkach boxów nie pasuje smile.gif

ogólnie to niestety nic ciekawego, wszystko proste, ale to nawet dobrze, bo layout nie powinien odciągać od właściwej treści
l0ud
Ładny top. To co pod nim już troszkę niewspółczesne - strony z takim wyraźnie zarysowanym tabelkowym układem i konturami były... kilka lat temu.
Ogółem jest estetycznie, ale trochę zbyt kanciasto i całościowo nie zachwyca smile.gif
Damonsson
Przy takiej ilości menu, ciężko zrobić coś ciekawego, wszystko czytelne, estetyczne, nie róbmy na siłę "modnych"/"nowoczesnych" stron. Tylko ten napis w topie mi się nie podoba.
Kujski
To będzie konstruktywnie: nie lubimy trzech kolumn winksmiley.jpg do tego monotonna kolorystyka - wszystko się zlewa.

Jak dla mnie mało nowocześnie i zrobione od niechcenia. Popracował bym nad tym, ale to tylko moje zdanie. Zmienił trzy kolumny na dwie a część menu zrobił na zasadzie lightboxa i dodał troszkę koloru jak mają tam wracać ludzie.
bim2
Mi przypomina (układ) starą wersję tibia.pl Nie podoba mi się wcale. Zobacz sobie jak wyglądaja teraz tibia.pl tibia.org.pl hunted.pl i podpatrz. W ich designach zastosowano motywy fantasy, jakieś smoki, potwory. Kolorystyka jest lepsza. Twój layout narzuca mi myśli pogrzebowe.

Popracuj troche i będzie ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.