Mam stronę na niej są 2 takie formularze
Tylko rozmieszczone w różnych miejscach
</tr> <tr> <td> <input type="text" value="" name="email"/> </td> </tr> <tr> <td> <input type="text" value="" name="name"/> </td> </tr> <tr> <td> <input type="checkbox" name="agreementForPrivacy" value="1" class="left checkbox" id="agree" name="agree" /> <span style="padding-bottom: 2px; color: rgb(168, 0, 0);" class="left block"> </span> </td> </tr> <tr> <td style="text-align: right;" colspan="2"> <input type="submit" onclick="return confirm('Sprawdź swoją skrzynkę e-mailową - znajdziesz tam nową wiadomość, w której znajdziesz link; musisz go kliknąć, aby potwierdzić chęć otrzymywania artykułu ode mnie.\n\nUwaga! E-maila z prośbą o potwierdzenie chęci otrzymania artykułu najprawdopodobniej trafi do SPAMu. ')" style="margin: 0px; padding: 0px;" value="Tak! Poproszę darmowy artykuł" name="addService" class="button_vlong button_vlong3 right" /> </td> </tr> <tr> </tr> </tbody>
Skrypt Javy natomiast który służy za walidację tylko waliduje 1 formularz pierwszy a drugi natomiast nie jest walidowany.
Odpada zmienienie nazw w formularzu 2 aby skrypt walidował 2 formularze.
Więc trzeba zrobić coś w skrypcie javy.
Dlaczego nie mogę bo wtedy z formularza nie będzie wysyłane zapytanie do bazy.
Proszę o pomoc