Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript]Skrypt js do baneru/pokazu slajdów
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
DerekDX
Witam,
poszukuje skryptu który działałby jaki pokaz skajdów/baner. Już mowie o co mi dokładnie chodzi.
często na stronach mozna znalesc duży baner ze zmieniającym sie co jakis czas obrazkami, zmiana obrazka jest animowana (przesuniecie,fade,itp) a w rogu najczęściej w dolnym prawym rogu sa kropeczki albo male cyferki dzieki którym mozna powrucić do obrazków które właśnie mineły
Blame
jQuery Cycle Plugin
DerekDX
dzieki ale to ja sam znalazlem ale zależaloby mi zeby mozna było wrocic do wczesniejszych obrazkow za pomoca kropek lub cyferek w rogu
Blame
A co się niby kryję tu pod nazwą Pager? Wystarczy ostylować wedle własnego widzi mi się.
nocny_stroz
witam,
żeby nie zakładać nowego tematu odnośnie pokazu slajdów - dołączę się do wątku.

Podpowie mi ktoś jaki zbliżony skrypt można użyć w celu pokazu slajdów gdzie bedą automatycznie przewijać się (ale tez z przyciskami do przewijania) PARAMI zdjęcia (jedno z drugim tematycznie powiązane) z taką opcją, że po najechaniu (a nie kliknięciu) zdjęcie delikatnie się powiększa a po zabraniu myszki wraca

pozdrawiam,
michał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.