Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona skryptu do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
jwest
Proszę oceńcie ten layout:

http://microcms.jwest.pl/microCMS.png

Rzadko siadam do grafiki bo nie mam talenty plastycznego, ale miałem ochotę zrobić coś dzisiaj ćwiczeniowo smile.gif Jak mi wyszło? ( skala ocen: 1-10 + proszę o uargumentowanie).
Ramzaa
Skromnie i dość ładnie. Wszystkie czcionki zmieniłbym na -1 i kolorek #333333; hm.. jeśli chodzi o prawą stronę to brakuje mi czegoś tam. Nie wiem, może jakieś skromne menu? Ogólnie wrażenie raczej pozytywne. Strona jak strona, nic pięknego, ale przejrzysta i w miarę estetyczna.
r4xz
3/10

za mało kolorów - strona o usługach pogrzebowych?
jeśli strona ma spełniać funkcję portfolio to top (nazwa + slider) ok, w innym przypadku jest za duży
i ostatni minus, mianowicie "facebook" - mam do tego uraz winksmiley.jpg
gigzorr
jak dla mnie skromnie i ok , ale czcionka przy duża , albo ja tak mam ostatnio , ze wszedzie widze , za duza biggrin.gif
Unknow_94
Górne menu mi się w ogóle nie podoba te logo pod menu fajnie ci wyszło to pod logo zmienił bym to w rotator fotek twojego systemu CMS. Zjedźmy ciut niżej newsy wszystko było by pięknie gdybyś dodał ciekawy nagłówek bo ciężko będzie odróżnić który news jest który czy to dalej news czy to jeszcze ten sam winksmiley.jpg
Prawe menu dodał bym fajne panele ponieważ brakuje tam fajnych kolorów oraz te ikonki czarno białe też fuu i dał bym tam kolorowe. Dół mi się podoba wiec nic nie będę pisał.

Nie bierz tego komentarz do siebie bo to jest moja wizja Rkingsmiley.png
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.