Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kurs exela
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
invx
poszukuje jakiegos dobrego kursu exela...
MarcinJarek
Hmm...kurs exela...o tym jeszcze nigdy nie slyszalem...sa ksiazki ale najlepiej jest sie samemu uczyc i odkrywac nowe funkcje...czyli metoda prób i bledow...
mr_therion
Hmmm... swojego czasu PC World dodawał płytki z nauką pakietu Office, były tam tutoraile, samouczki i insze rzeczy, exel na pewno też był. Tylko nie wiem zbytnio , który to rocznik dokładnie ( numerów pod ręką nie mam ). Coż ci zostaje... www.google.pl albo eksperymentowanie.
Jojo
W PC World Komputer w wydaniu kwietniowym (04/2004) na płycie DVD jest interaktywny kurs MS Excel 2002 PL. Oto opis programu:
Cytat
Wydanie / numer CD:
4/2004/DVD

Podkatalog na płycie:
Kadry dla europy - excel 2002 cz i

Krótki opis:
Interaktywny kurs podstawowy (3A) programu Excel 2002 PL wchodzący w skład rodziny kursów i szkoleń "KADRY dla EUROPY" prowadzonych przez znaną od lat Akademię Marka Peryta.  Na naszej płycie jest to oczywiście pełna polska wersja komercyjna. Począwszy od tego wydania "nie spoczniemy", nim nie udostępnimy naszym Czytelnikom kompletu wszystkich kursów. Jak wielka i jak jednocześnie tania, jest to pomoc dydaktyczna dla wszystkich, nie trzeba chyba przekonywać. Dzięki naszej akcji wszystkich modułów MS Office można  szybko nauczyć się samemu, nie płacąc za kosztowne kursy i nie ruszając się z fotela.  Jednocześnie zapewniamy, że z tego tytułu cena naszego miesięcznika nie wzrośnie. Za miesiąc kurs podstawowy Word 2002, a potem zaawansowany kurs Excela i kolejno pozostałe moduły pakietu Microsoft Office 2002. Wg nas -dla szkół to zupełna rewelacja! Dzięki PC World Komputer DVD można skompletować całą tematykę na wiele lekcji w pracowni komputerowej. Materiały kursu są już w dużej części zatwierdzone przez MENiS jako środki dydaktyczne, wspomagające nauczanie informatyki w szkole. Znając Microsoft Office 2002 PL zwiększamy nasze szanse na lepszą pracą, a tym samym na lepszą przyszłość.  To sprawa o podstawowym znaczeniu dla wszystkich obecnych i przyszłych nowoczesnych pracowników.  Wkrótce otwarty zostanie serwer WWW, na którym pojawiać się będą zadania testowe do samodzielnego rozwiązania. E-learning nadchodzi, wystarczy tylko chcieć. W zależności od powodzenia naszej akcji, pomyślimy też o najbardziej zaawansowanych Czytelnikach: kursy MS Visio, MS Project, MS Publisher, oraz Excel dla księgowych i Excel statystyka. To wszystko przed nami.  A zatem ZAPRASZAMY do swoistego kolekcjonerstwa, co pozwoli nam udostępnić Państwu wszystkie kursy, a Wam samym solidne dokształcenie się, i to bez zbytnich kosztów (bo kursy - mamy nadzieję - zmieszczą się w cenie miesięcznika).

Wymagania systemowe:
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003

Status programu:
Program bezpłatny

Wielkość archiwum:
543586 kB

Ważne informacje:
Excel 2002 - kurs podstawowy 3A  = 1 CD (570 MB)

Jeśli Cię to interesuje to poszukaj może jeszcze znajdziesz ten numer.
invx
jak ja sie naucze w 8 dni calego Exela bez kursu questionmark.gif a tyle mam czasu, bo biore udzial w turnieju i mam go zamiar wygrac smile.gif
itsme
1. exel tylko excel mozesz pasc na pierwszym pytaniu :-)
2. F1 w pomocy masz wszystko jezeli bedziesz mial przyklady daj tutaj wszystkie Ci rozwale
invx
na szczescie nie bedzie tylko Excel smile.gif dojdzie word i power point (te znam nawet dobrze smile.gif), dorwalem jakis artykul od qmpla i sie juz ucze smile.gif
gościnny
Mam pytanie a propos właśnie excela:

Mam spis ok 2 tys. miast, a niektóre z nich się powtarzają. Potrzebna jest mi funkcja, o ile w ogóle jest taka, która policzy mi te miasta, ale bez powtarzających się. Jeśli nie ma takiej funkcji to może zna ktoś jakiś inny sposób na rozwiązanie tego problemu?

Thx from mountain smile.gif
Wykrywacz
Dane->Filtr->Filtry zaawansowane -> tylko unikatowe rekordy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.