Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Język
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kikoks
Jestem początkujący, więc pisze w tym dziale tongue.gif. Gdzie wrzucić pobrany język ? bo mam wszystko po angielsku, pobrałem polski, i gdzie to wgrać ? haha.gif I jak potem ustawić tongue.gif
wookieb
Co?questionmark.gifquestionmark.gif
kikoks
Założyłem forum php, i mam wszystko po angielsku ; D. Znalazłem już gdzie wgrać język, ale nie mogę tego znaleźć w panelu admina ! haha.gif. Wiem, jestem głupi!

ok, już mam
wookieb
No a jaki silnik forum?
cniak
Jak przeczytalem to co napisal autor tego tekstu, to pierwsza mysl: "co za kretyn, tyle osob pisze, opisz konkrety a taki dziób sobie wejdzie i - jak to zrobic? bo znalazlem a nie wiem jak"
OPISZ TO KONKRETNIE A ZOSTANIE CI UDZIELONA POMOC...
Podpowiedz: podaj nazwe i wersje cmsa (forum)
Spirit86
Cytat(kikoks @ 27.09.2010, 13:28:19 ) *
Założyłem forum php, i mam wszystko po angielsku ; D. Znalazłem już gdzie wgrać język, ale nie mogę tego znaleźć w panelu admina ! haha.gif. Wiem, jestem głupi!

ok, już mam

Ten post jest bez edycji. Wnioskuję z niego, że znalazłeś. To po co piszesz w poście:
Cytat
Znalazłem już gdzie wgrać język, ale nie mogę tego znaleźć w panelu admina ! haha.gif.
nie ogarniam Ciebie. Znalazłeś już? Ale zamotana z Ciebie osoba...
Spawnm
Tytuł bez sensu + zły dział = zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.