Witam,

szukam możliwości zatrudnienia się na stanowisku programisty PHP w Warszawie lub okolicach na pół etatu, bądź zdalnie. Dowolna forma umowy.

Moje kwalifikacje są następujące:

- Bardzo dobra znajomość języka PHP wraz z ponad dwuletnim doświadczeniem w programowaniu (z czego pół roku pracy w firmie na stanowisku programisty oraz samodzielna realizacja dużych zleceń)
- Umiejętność pisania elementów Javascript, AJAX
- Dobra znajomość relacyjnych baz danych (wraz z pisaniem skomplikowanych zapytań z subselectami oraz joinami) oraz umiejętność projektowania baz
- Umiejętność obsługi i konfiguracji systemów unixowych (wraz z konfiguracją oprogramowania serwerowego)
- Znajomość wzorca programistycznego MVC i umiejętność tworzenia aplikacji w oparciu o niego
- Umiejętność programowania obiektowego i zrozumienie filozofii obiektowości w programowaniu na wysokim poziomie
- Znajomość frameworka Symfony (ponad roczne doświadczenie w tworzeniu aplikacji opartych o tą bibliotekę)
- Oczywiście język angielski

Ponadto:
- Podstawowe umiejętności obsługi Adobe Photoshop
- Podstawowe umiejętności pracy z pakietem Microsoft Office

Jestem obecnie na pierwszym roku studiów na Polsko-Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych w Warszawie, na kierunku Informatyka.
Zainteresowanych proszę o przesłanie maila na therealmikz<-małpka->gm a il.com

Pozdrawiam

Nie mam możliwości wyedytowania posta więc przepraszam za podwójne postowanie.
Chciałem napisać że ogłoszenie już jest nieaktualne.
Dziękuję.