Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony badgeek
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
skorpits
Witam serdecznie użytkowników php.pl
Chciałbym abyście ocenili moją stronę badgeek.pl. tematyka strony to młodzieńcze lata.
Prosił bym o ocenę pomysłu jak i wyglądu strony.

Spawnm
Cytat
Srasz ,a tu nagle Justin Bieber wchodzi i mówi ,że cię kocha,co robisz?

Strona jest dla osób z bezmózgią ?

Kolejny portal społecznościowy który nic nowego nie wnosi od siebie.

Cytat
Zarejestruj się i pokaż światu swoje zainteresowania.

A co to ma do młodzieńczych lat ?
O nazwie domeny nie wspomnę , myślałem że coś dla informatyków będzie...
skorpits
Ha HA to dobre zapomniałem usnąć jak ankiety testowaliśmy biggrin.gif
Mephistofeles
Nie podoba mi się adres (i w sensie domeny, i w sensie routingu - index.php?do=cośtam nie jest fajne, nie dało się użyć samego index.php/cośtam, albo mod rewrite?).
Arkaszka
Nasza klasa to to nie będzie, ale ...
Volume
Moze ja wtrące swoej 3 grosze... Nie wiem co to za maniera ostatnio sie nasila, że ludzie tworzą tak szerokie strony..
Ja rozumiem, że sporo osob ma 30 calowe ekrany, ale mjejcie na uwadze, ze ciagle jest masa ludzi (wiekszosc) co strony oglada na maly laptopach 15.x cali (strona sie miesci dla 1280px szerokosci choc poziomy pasek pojawia sie zaraz po minmalnym zmniejszeniu okna), poza tym jest duze grono ludzi co przeglada strony w oknie majac z boku jakies programy powlaczane. Nie wspominajac o rosnacej popularnosci netbooków. Wg mnie optymalna szerokosc to 800-900 px, ew skalowanie strony.
Poza tym wielgachny ten baner i troche dużawe pola input.
PiterosWeb
Graficznie całkiem Fajnie winksmiley.jpg
Jeśli chodzi o tematykę to co kto lubi.

A teraz kilka uwag które moim skromnym zdaniem są dużym minusem na tego typu portalach a konkretnie:
-Te Menu rozwijane a konkretnie "Profil" , "Poczta", "Zaproszenia" i "Znajomi" powinny być widoczne dopiero po zalogowaniu, gdyż takie linki bez celowe zniechęcają niektórych ludzi.
-A tak po drugie to te Aktualizacje konkretnie chodzi mi o np. że jacyś tam ludzie są teraz znajomymi że jakiś Pablo dodał jakiś film też powinno być dostępne dopiero po zalogowaniu.

Ale to jest oczywiście moje zdanie może ty masz po prostu inne wyobrażenie tego wszystkiego. winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.