Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: download - jak sprawdzic
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
rafkam
Mam maly system downloadu i licznik pobran a raczej klikniec na link do nich. Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc obliczenia faktycznych pelnych sciagniec plikow(pliki powyzej 300-400 mega)?
hwao
Cytat
Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc obliczenia faktycznych pelnych sciagniec plikow(pliki powyzej 300-400 mega)?

Pełnych czyli takie co się sciagneły do 100%?

Zas jezeli chodzi o to ze ktos sobie robi linka bez "klikniecia" do pliku kotry liczy i przekierowywuje to to musial bys pobawis sie serverem a nie php
Anonymous
Cytat
Pełnych czyli takie co się sciagneły do 100%?

Zas jezeli chodzi o to ze ktos sobie robi linka bez "klikniecia" do pliku kotry liczy i przekierowywuje to to musial bys pobawis sie serverem a nie php

Tak chodzi o to zeby bylo wiadomo czy ktos sciagnal caly plik czy tylko kliknal na link do niego
nexis
Tego php nie jest w stanie sprawdzić. Musiałbyś mieć dostęp do logów serwer'a i po prostu sprawdzić ilość pobranych danych.
rafkam
Cytat
Tego php nie jest w stanie sprawdzić. Musiałbyś mieć dostęp do logów serwer'a i po prostu sprawdzić ilość pobranych danych.

Mam dostep do logów - wlasnie jestem na etapie szukania jakiegos skryptu ladnie czytajacego i wrzycajacego do bazy - (ostatni zapis w pojedynczym logu oznacza wielkosc pliku)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.