Mam problem z Jportal 2.3 otóż gdy wszystko zainstalowałem przeszedłem do panelu admina i w USTAWIENIA. Chciałem zmienić stopkę i styl więc zmieniłem sobie i nacisnąłem ZAPISZ. Co się okazało? Okazało się że wyskoczył tak błąd
$aadres = '.pl'; $default_theme = 'radiotech'; $site_name = 'radio Aleksandrów'; $full_name = 'radio'; $mailer['admin'] = 'xxxx'; $db_host = 'xxxx'; $db_user = 'xxxx'; $db_pass = 'xxxx'; $db_name = 'xxx'; $prefix = 'xxx'; $globals = false ; $art_limit = '10'; $forum_limit = '20'; $gbook_limit = '15'; $smilies = 'on'; $search_limit = '10'; $link_limit = '10'; $down_limit = '10'; $news_limit = '15'; $art_sort = 'date DESC'; $link_sort = 'date DESC'; $down_sort = 'date DESC'; $forum2_limit = '25'; $rank_2 = '10'; $rank_3 = '50'; $rank_4 = '100'; $rank_5 = '300';
usunąłem wszystkie pliki i wgrałem oraz zainstalowałem jeszcze raz ponawiając próbę ze zmianą tylko stopki i błąd się wyświetlał. Więc ponownie usunąłem i wgrałem wszystko i zmieniłem tylko styl. Dalej wyskoczył ten błąd. Co robić ? Co jest nie tak ?