Mam pewien problem, mianowicie chcę wysłać drugi raz przesłane dane metodą post i nie mogę sobie z tym poradzić.
Chodzi mi o to że mam pierwszą stronę na której mam np:
<?php <table> <form method='post' action='zamowienie.php'> <tr> <td> E-mail: </td><td><INPUT TYPE='TEXT' NAME='email_nadawcy' value=\"$email_nadawcy\" size=20>*</td> </tr> <tr> <td> Temat: </td><td><INPUT TYPE='TEXT' NAME='imie' value=\"$temat\" size=20>*</td> </tr> <tr> <td> Pytanie: </td><td><INPUT TYPE='TEXT' NAME='nazwisko' value=\"$pytanie\" size=20>*</td> </tr> <input type='submit' value='Zamów'> </form> </table>"); ?>
Druga strona (zamowienie.php):
<?php $email_nadawcy = $_POST['email_nadawcy']; $temat= $_POST['temat']; $pytanie= $_POST['pytanie']; <form method='post' action='zamowienie.php'> <tr><td>E-mail: </td><td>$email_nadawcy</td></tr> <tr><td>Temat: </td><td>$temat</td></tr> <tr><td>Pytanie: </td><td>$pytanie</td></tr> <br/><input type='submit' name='wyslijzamowienie' value='Zamów'></form> </table>"); { $_POST['wyslijzamowienie']='0'; //zmienna na poczatku przed przypisaniem wartosci } if($_POST['wyslijzamowienie']) //Gdy wcisniety jest przycisk wyslij w formularzu { //E-mail z zamowieniem - tresc maila } ?>
Gdy kliknę na drugiej stronie wyślij to wywala mi błędy, że nie może znaleźć zmiennych (które wcześniej wyświetlił na tej samej stronie w tabeli) zamiast wysłać maila.
Co z tym zrobić? Próbowałem już wywoływać na innych stronach zmienne, przekazywać je itp, ale nic nie dawało.
Proszę o pomoc