mam mały problem - nie chce mi działać.
Możecie mnie naprowadzić gdzie zrobiłam podstawowy błąd - nie chce zapisywac mi na serwerze plików. Katalog ma uprawnienia 777.
echo "<center><form enctype='multipart/form-data' action='admin.php' method='POST'> <input type=hidden name=MAX_FILE_SIZE value=50000 /> <input type=hidden name=s value=p /> <input type=hidden name=x value=x /> <input name=plik type=file /> <input type=submit value='Wy?lij plik' /> </form><br><br> <b>Pliki na serwerze:</b><br> "; $directory="foto/"; { if(($file_name!=".")&&($file_name!="..")) { $file_path = $directory.$file_name; //pelna ?cieżka do pliku array_push($files_tab, $file_tab); //doł?czenie tablicy informacji o jednym pliku do tablicy wszystkich plików } } $suma = 0; for ($i=0; $i<count($files_tab); $i++) { $suma += $files_tab[$i][1]; } } if ( $x == 'x') { $plik_tmp = $_FILES['plik']['tmp_name']; $plik_nazwa = $_FILES['plik']['name']; $plik_rozmiar = $_FILES['plik']['size']; echo "Plik: <strong>$plik_nazwa</strong> o rozmiarze <strong>$plik_rozmiar bajtów</strong> został przesłany na serwer!"; } }