Witam,

Dzisiaj zmieniałem szatę graficzną mojej strony, podczas tego pewien skrypt przestał działać, a ja kompletnie nie wiem czemu. Proszę o jakąś poradę, poniżej kod:

1. <script type="text/javascript">
  2. <!--
  3. function dodaj_element(kontener){
  4. var znacznik = document.createElement('input');
  5. znacznik.setAttribute('type', 'text');
  6. znacznik.setAttribute('name', 'tekst[]');
  7. znacznik.setAttribute('size', '60');
  8. znacznik.setAttribute('style', 'background-color: #BCB9EF;');
  9. var kontener = document.getElementById(kontener);
  10. kontener.appendChild(znacznik);
  11. }
  12. //-->
  13. </script></head><body><form enctype="multipart/form-data" action="dodaj.php" method="post" >
  14. <br /><center><font color="#C2BCEA" size="4"><b><input type="text" name="nazwa" maxlength="60" size="60" style="background-color: #BCB9EF;">Nazwa<br /><br />
  15. <input type="text" name="autor" maxlength="60" size="60" style="background-color: #BCB9EF;">Autor <br /><br /></b></font></center>
  16. </div>
  17. <br />
  18. <br /><br /><br />
  19.  
  20. <br />
  21. <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="256000" />
  22. <input type="file" name="obrazek" style="background-color: #BCB9EF;"/>Obrazek<br /><br /><hr><br />
  23. <div id="pliki">
  24. <input type="text" name="plik[]" size="60" style="background-color: #BCB9EF;"/><br />
  25.  
  26.  
  27. </label>
  28. </div>
  29. <div>
  30. <input type="button" value="Jeszcze jeden!" onclick="dodaj_element('pliki');" />
  31. </div>
  32.  
  33. </div>
  34. <br /><br />
  35. <table style="width:570px;height:68px; background-color: #5C5C68; float: center top; border-style: outset; border-color: #5C5C68;">
  36. <tr><td>
  37.  
  38. <center><br><br><input type="submit" value="Dodaj!" style="width: 100px; height: 54px; background-color: #BCB9EF;"><br />
  39.  

I teraz przechodzi obrazek, nazwa, autor tylko ten tekst leży. Wczśniej działał, a jak mówiłem, ruszałem tylko grafikę. Odbieram zmienną $tekst tak (to jest skopiowany fragment z mojej strony, tylko sam skrypt bez grafiki)

1. if(isset($_POST['tekst'])){
  2. $tekst=$_POST['tekst'];
  3. $ile_tego = count($tekst);
  4.  
  5. }else { echo 'nie ma nic';}
  6.  
  7. echo $ile_tego;
  8. echo '<br />';
  9. print_r($tekst);
  10.  
  11.  
  12.