Dzisiaj zmieniałem szatę graficzną mojej strony, podczas tego pewien skrypt przestał działać, a ja kompletnie nie wiem czemu. Proszę o jakąś poradę, poniżej kod:
<script type="text/javascript"> <!-- function dodaj_element(kontener){ var znacznik = document.createElement('input'); znacznik.setAttribute('type', 'text'); znacznik.setAttribute('name', 'tekst[]'); znacznik.setAttribute('size', '60'); znacznik.setAttribute('style', 'background-color: #BCB9EF;'); var kontener = document.getElementById(kontener); kontener.appendChild(znacznik); } //--> </div> <center> <br /> <center> <br /> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="256000" /> <div id="pliki"> <label> </label> </div> <div> <input type="button" value="Jeszcze jeden!" onclick="dodaj_element('pliki');" /> </div> </div> </center> <center> <table style="width:570px;height:68px; background-color: #5C5C68; float: center top; border-style: outset; border-color: #5C5C68;">
I teraz przechodzi obrazek, nazwa, autor tylko ten tekst leży. Wczśniej działał, a jak mówiłem, ruszałem tylko grafikę. Odbieram zmienną $tekst tak (to jest skopiowany fragment z mojej strony, tylko sam skrypt bez grafiki)
$tekst=$_POST['tekst'];
Będę wdzięczny za wszelskie wskazówki.