oto wyrywek kodu PHP:
# Run all the commands in the .sql file $count = 0; $query = $this->_getline($fp); $this->db->query($query); } }
a to jedno z zapytań sql:
INSERT INTO movie (NUM, CHECKED, MEDIA, MEDIATYPE, SOURCE, DATEADD, BORROWER, RATING, ORIGINALTITLE, TRANSLATEDTITLE, FORMATTEDTITLE, DIRECTOR, PRODUCER, COUNTRY, CATEGORY, YEAR, LENGTH, ACTORS, URL, DESCRIPTION, COMMENTS, VIDEOFORMAT, VIDEOBITRATE, AUDIOFORMAT, AUDIOBITRATE, RESOLUTION, FRAMERATE, LANGUAGES, SUBTITLES, FILESIZE, DISKS, PICTURENAME) VALUES ('1', 'True', '', '', '', '2011-01-16', '', '6.100000', '10.000 BC', '10.000 BC', '10.000 BC', 'Roland Emmerich', '', '', 'Przygodowy', '2008', '109', '', 'http://www.imdb.com/title/tt262223/', 'Młody myśliwy D'Leh - członek żyjącego wysoko w górach plemienia, spotyka wybrankę swego serca - piękną Evolet. Kiedy oddział tajemniczych wojowników napada na wioskę i porywa Evolet, młodzieniec, by ratować dziewczynę - wyrusza na czele niewielkiej grupy myśliwych w pogoń aż na krańce świata. Wkraczając na nieznane terytorium, członkowie plemiennej drużyny odkrywają, iż poza ich własnym światem i znanymi im dotąd granicami ludzkich doznań istnieją cywilizacje o wiele większe, niż mogli podejrzewać. [opis dystrybutora dvd]', '"Grzeszna przyjemność"', '480 / XVID', '', 'MP3 / 2CH', '', '640x272 (2,35)', '', '', '', '', '', 'export/1.jpg');
addslashes() dodaje mi slasha przed każdym apostrofem a ja chcę aby dodawał tylko w zawartościach rekordów.
Gdzie popełniam błąd?