witam wszystkich,

poszukuję programisty, któremu zlecę wykonanie portalu społecznościowego. Od razu napiszę - nie kopiuję żadnego gotowego rozwiązania - mam autorski pomysł na bardzo konkretną wyspecjalisowaną i tematyczną platformę. Co więcej, jest to pomysł na zagospodarowanie rynkowej niszy, dobrze przemyślany, posiadam również środki do jego realizacji, utrzymania, i co ważniejsze promocji i rozwijania. Potrzebuję kogoś kompetentnego z kim ów projekt zrealizuję. Lokalizacja warszawska była by super - bo wtedy będzie łatwiej się spotkać.

Wstępnie wybrałem system phpfox, z różnych powodów, kóre chętnie wyjaśnię osobie z którą podejmę współpracę.

Idealny zakres kompetencji to php5, phpfox, mysql, jquery, znajomość api googlemaps v3.

Tak jak napisałem powyżej, najpewniej zrealizuję projekt w phpfox - więc przydało by się abyś miał/miała podstawową znajomość tego systemu, lub chęć wczytania się - istnieje bardzo dobra dokumentacja w języku angielskim.

To czego będę wymagał to:

- poprawnej konfiguracji systemu na zadanym serwerze
- wdrożenia zaprojektowanej szaty graficznej (tu możliwość zatrudnienia do zespołu webmastera, który zajmie się pocięciem, css-ami i jquery)
- dopisanie dwóch modułów będących podstawą działania systemu (podobieństwo bo systemu blogowego z podstawowych modułów phpfox-a + dodatkowe funkcjonalności)
- dopisanie wyszukiwarki kontekstowej treści portalu - wiem, że brzmi to niejsano, ale tyle chcę ujawnić publicznie

Idealnie byłoby gdybyś miał/miała status studenta - wtedy możemy rozliczyć się na podstawie umowy o dzieło, bądź zarejestrowaną działalność gospodarczą - wtedy rozliczymy się na podstawie FV. Inne możliwości również wchodzą w grę.

Zdecydowanie szukam kogoś kto może pokazać jakieś zrealizowane projekty, najlepiej portale. Nie jest to projekt, kóry chcę zrealizować za przyslowiową złotówkę, więc nie cena usługi będzie miała największe znaczenie, ale kompetencje programistyczne.

pozdrawiam sedecznie i proszę o kontakt

a.d