Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dział webbazar
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
mb3
Witam proponuje zrobić dział Webbazar, ponieważ jest tutaj tylko dział z ogłoszeniami dla pracy oferowanej. Sorry, że mój pierwszy post i odrazu chce forum zmienia biggrin.gif
Paul
I co by na takim bazarze mialo byc :?: Targowanie sie smile.gif :?:
kubatron
Moim zdaniem nie ma sensu taki dział, jest wystarczająco dużo działów by się poruszac, i porozumiewac.

:wink:
mb3
coś typu http://forum.webhelp.pl/viewforum.php?f=15...1b067370033c6fd
a gdzie np wpisac jak mam domene na sprzedaż questionmark.gif
kubatron
Takie tematy z czego pamiętam były już i odżucane były propozycje, bądz pewny ze ona tez zostanie odrzucona.

--
Tematyka forum jest bardzo poszerzona i mi sie podoba, im więcej tym więcej powinno być moderatorów, a to takie proste nie jest po co tworzyć kopie jeśli jest na webhelp.pl?.
:?
mb3
niechodzi o kopie, tutaj są inni userzy tam są inni dziś na forum co do ofert $$$ możesz złożyć tylko oferte pracy, a co z innymi ofertami (kupię, sprzedam, wymienię) questionmark.gif
Dawid Pytel
To jest forum w głównej mierze dla profesjonalistów 8)
Nikt nie chce tutaj ogłoszeń gdzie połowa dotyczy sponsoringu a druga sprzedaży beznadziejnych stron lub reklamy. Syfu tutaj nie chcemy aaevil.gif
Bakus
Podpinam się do wypowiedzi Dawida...
itsme
to forum jest dla ludzi chcacych podzielic sie swoja wiedza lub ja uzyskac ...
dla chacych kupic i sprzadac polecam allegro :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.