Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poszukuję odpowiedzi o stawki
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
niedoswiadczony
jak powszechnie wiadomo wy wszystko wiecie lepiej i w ogóle

także może ktoś pomoże i odpowie

Czy około 2500 zł netto miesięcznie( umowa o dzieło ) wynagrodzenia dla średniego/młodszego programisty w Warszawie to dużo czy mało ?

jak średniego ?
nie wiem z rocznym doświadczeniem ?
który pewnie więcej się uczy niż działa

nie chcecie się chwalić ile swoim pracownikom płacicie ok, załóżcie lewe konto i skrobnicie posta

albo wy pracownicy minimal pochwalcie się za jaką minimalną, ale godną stawkę chcielibyście pracować

dzięki za odpowiedzi na temat
qrooel
Popieram takie tematy. wink.gif
teutates
Okresl wiedze osoby, ktorej zarobki mamy okreslic, bo "sredni/mlodszy" moze znaczcyc bardzo wiele i jest jedynie wzglednym okresleniem w danej organizacji.
niedoswiadczony
do thek, w hydeparku jest mały ruch i nie zaglądają tu osoby od których oczekiwałem odpowiedzi

średnie, hmm nie wiem zna podstawy coś tam sam dłubie ale nie robi tego tak szybko jak koleś z 5 letnim doświadczeniem
Spawnm
Zna podstawy i coś tam sam dłubie to gimnazjalista/licealista/student a nie osoba nadająca się do pracy.
0zł
plsd
Cytat(Spawnm @ 23.06.2011, 23:10:38 ) *
Zna podstawy i coś tam sam dłubie to gimnazjalista/licealista/student a nie osoba nadająca się do pracy.
0zł

Popieram - w pracy jak czegoś nie potrafisz to do widzenia.Za takie pieniądze to powinieneś pisać solidny kod poparty doświadczeniem.
Hpsi
Cytat

muszę się zgodzić, ale ja nadal uważam że ja znam podstawy tongue.gif i sie nie porownuje do b. dobrych programistow. Choć w robocie są zadowoleni wink.gif
mialem nie wchodzic na forum w weekend no ale smile.gif

Wracaja do tematu: wszystko zalezy od tego co on potrafi co robił, za podstawy (takie umozliwijace w miare logiczne tworzenie aplikacji, ale w robocie bedzie musial sie duzo uczyc to wlasnie kolo 2.5k / mc moim zdaniem tongue.gif
niedoswiadczony
jeśli ktoś daje w ogłoszeniu młodszy programista czegoś tam

to musi się liczyć z tym ze będą zgłaszać się ludzie z małym doświadczeniem który będą się musieli sporo nauczyć, a nie tacy co po 8 godzin dziennie przez 10 lat obcowali z phpem, bo ci powinni zgłaszać sie na starszego

i ogólnie można wyznaczyć 3 poziomy
młodszy p.
programista
starszy p.

ile młodszemu zapłacić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.