Mam pewien problem z logowaniem. Samo logowanie działa, tzn. loguje się tak jak chcę, ale zrobiłem link 'odśwież stronę' i strona wraca mi do formularza logowania. Sprawdzałem błędy, ale nie wyskakuje mi tutaj nic. Mam np. link 'moje konto' i to samo. A chciałbym móc klikać na link np. z nagłówka 'Moje konto' bez zbędnego logowania się po raz kolejny. Gubi skrypt sesję, ale nie bardzo wiem dlaczego. Mam session_start() i session_register() i nie wiem gdzie tu jest błąd, może Wy mi pomożecie go znaleźć. Przedstawiam fragment kodu odpowiadający za wyświetlanie zalogowanego użytkownika:
... { $sql = "SELECT * FROM uzytkownicy WHERE user_login='$user_login' AND user_password='$user_password'"; if($count==1) { $_SESSION['zalogowany'] = 'tak'; $_SESSION['user_login'] = $user_login; { $_SESSION['user_name'] = $row['user_name']; $_SESSION['user_role'] = $row['user_role']; if($_SESSION['user_role']==1) { require_once('sg_administratora.php'); } else if($_SESSION['user_role']==2) { } } } else { } } ...