Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design] grafika do sklepu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
majesik
Proszę o ocene Grafiki - Sklepu Komputerowego. Proszę o oceny pozytywne jak i te negatywne. Nie wiem co tam mam jeszcze dodać / zmienić smile.gif Napiszcie co się wam podoba a co nie smile.gif
kicaj
Kompeltnie mi sie nie podoba, jestes poczatkujacym grafikiem?

- nie podobaja mi sie kolory
- stopki nie widac
+ ciekawe logo jedno i drugie
- za duza wolna niewykorzystana przestrzen u gory

-3/10
-=Saint=-
@kolory- tragedia, dyskoteka,
@układ- nic nowego,
@text na tym zielonym w paski meganieczytelny
@zero profesjonalizmu.
2/10
hwao
Szczerze...
To jest fatalne....
od tych lini do kolorow i loga tam nic nie widac
mike
1. Napisy w stopce nie czytelne.
2. Jak juz muszą być takie tandetne gradienty, to przynajmniej zmień ich kolor, bo teraz jakikolwiek napis w tytule któregokolwiek menu umieścisz, to też będzie nieczytelny.
3. Ogólnie to nic bym w takim sklepie nie kupił.
kicaj
Cytat(mike_mech @ 2004-06-18 14:43:28)
3. Ogólnie to nic bym w takim sklepie nie kupił.

I to jest najwazniejszy chyba punkt!
majesik
Nie jestem początkującym grafikiem.

Kolory były takie z założenia (szata miała być w takich kolorach)

O stopce wiem będe zmianiał

wolna niewykożystana przestrzeń jest od tego że to jest tylko obraz jpg a nie stronka :/
kicaj
Cytat(majesik @ 2004-06-18 14:45:41)
Kolory były takie z założenia (szata miała być w takich kolorach)

...tak, ale moznaby je wykorzystac w calkiem inny sposob smile.gif
scanner
Nie ma co oceniać.
Wypełnij to treścią, pokaż gdzie co ma być.. a nie kilka kresek, kilka fill'ów i myślisz, ze lay zrobiłes.

Sorki, ale jesteś pocżatkującym grafikiem. Poziom pracy na to wskazuje bardzo wyraźnie.

Podpowiem Ci, ze projekt php.pl według pomysłu Setha to plik photoshopa o rozmirze 26 megabajtów. - i wygląda skrajnie kompletnie. Nawet kolory linków sa uwzględnione.

A u Ciebie?

Pusto aż próźnią wieje...
majesik
Cytat(kicaj_ @ 2004-06-18 14:48:13)
...tak, ale moznaby je wykorzystac w calkiem inny sposob smile.gif

no mozna by ... smile.gif ale w takim cieniowaniu jest logo .... dzieki za opinie ... zaczne od poczatku .... i podam nowe do oceny ... zrobie grafe mniej dyskotekowa smile.gif
Chewolf
ohmy.gif o kurde szczena mi opadła , i to ma być pod sklep questionmark.gif jak bym zobaczył taki layout to bym od razu przeglądarkę wyłączył worriedsmiley.gif no sorry ale mi się nie podoba ohmy.gif
majesik
ok ok mnie tez sie za bardzo nie widzi ale to nie byly moje zalecenia :/
wieczorkiem zrobie nowy layout i wstawie go tu. wykonam stronke wedlug wlasnych doswiadczen oraz pomyslow.

Dzieki za szczere i negatywne oceny. no w jednej chociaz byl fragment pozytywny ;P
Ociu
Cytat
Not Found
The requested URL /layout2.jpg was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:/
majesik
Tak wiem smile.gif usunąłem ten layout ... już robie kolejną odsłonę layoutu ... robię go od ostatniego postu ... mam nadzieję że tym razem wam się to spodoba i przestaniecie sądzisz, że jestem początkującym grafikiem.

A co do rozmiaru layoutu sheta czy coś smile.gif do php.pl to te 26 mb ... to chyba 2,6 mb smile.gif ja już kończę nową odsłonę i psd zajmuje 2,55 mb winksmiley.jpg a poprzedni psd 480 kb więc jest chyba jakaś różnica ? tongue.gif

Ok ok otworze nowy temat jak skończę robić grafikę smile.gif
kicaj
Cytat(majesik @ 2004-06-20 23:54:36)

Jesli grafika bedzie tyczyla "tego" sklepu to nie ma sensu zakladac nowego topica smile.gif
majesik
ale zupelnie odbiega od styli grafiki smile.gif to nie do tego samego sklepu smile.gif
moze sie tak wydawac bo moim zdaniem zapowiada sie swietnie smile.gif
scanner
Cytat(majesik @ 2004-06-20 23:54:36)
Tak wiem smile.gif usunąłem ten layout ... już robie kolejną odsłonę layoutu ... robię go od ostatniego postu ... mam nadzieję że tym razem wam się to spodoba i przestaniecie sądzisz, że jestem początkującym grafikiem.

A co do rozmiaru layoutu sheta czy coś smile.gif do php.pl to te 26 mb ... to chyba 2,6 mb smile.gif ja już kończę nową odsłonę i psd zajmuje 2,55 mb winksmiley.jpg a poprzedni psd 480 kb więc jest chyba jakaś różnica ? tongue.gif

Zapewniam Cię ze 26MB
Jak już mówiłem: przykładowe zdjęcia, przykładowe teksty i obrazy, wygląd każdego niezbednego elementu...
To wszystko wązy.
A nie tylko trzy kreski i dwa gradienty...
Ive
Cytat(scanner @ 2004-06-21 09:50:04)
Zapewniam Cię ze 26MB
Jak już mówiłem: przykładowe zdjęcia, przykładowe teksty i obrazy, wygląd każdego niezbednego elementu...
To wszystko wązy.
A nie tylko trzy kreski i dwa gradienty...

a można gdzieś zobaczyć tego laya? biggrin.gif (oczywiście skompresowanego do jpg/psd/inny format :] bo strasznie mnie ciekawi wygląd nowego php.pl biggrin.gif
scanner
a. nie można
b. kto mówił o czymś nowym?
Ive
Cytat(scanner @ 2004-06-22 07:36:27)
a. nie można
b. kto mówił o czymś nowym?

a. szkoda :/
b. to co on robi z tym layem?
scanner
ad b.
Wiesz.. keidyś był konkurs na lay dla php.pl...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.