Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wycena portalu wymiany przedmiotów
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
bor1904
Witam,
Czy ktoś może tak bardzoooooooo zgrubnie powiedzieć ile powinienem wziąć od "znajomego" za realizacje od A do Z portalu wymiany przedmiotów między użytkownikami (powiedzmy takie okrojone allegro)?

(Ja zakładam że i tak portal sie nie sprawdzi bo nie bedzie inwestycji w żadną reklame, ale zleceniodawca zawsze chciał mieć takie coś swojego i zobaczyć jak to bedzie)

Troszkę zajmą mi sprawy z płatnościami i weryfikacją userów ale to wszystko jest do przejscia. Generalnie nie ma być żadnych specjalnych fajerwerków ..nawet Ajaxa.

Strzelam że robiąc to wieczorami co któryś dzień zajmie mi to ok od 3 do 6 miesięcy - ale nigdy czegoś tak dużego nie pisałem...

Niech ktoś sie odważy i strzeli jakieś widełki ... bo nie wiem czy to powinno kosztować 1000 PLN, 3000 PLN czy 8000 PLN questionmark.gif?

Z góry bardzo dziękuję.
Damonsson
milion
qrooel
Hehe, 20k?
bor1904
Ciesze się, że nadchodzą informacje ale jeszcze może przy założeniu że nie jestem firmą zajmującą sie na codzień tworzeniem stron - to bardziej hobby i to co ze studiów sie wyniosło.

Myśle że poważna firma z doświadczeniem i pozycją na rynku mogła by i o ten "milion" smile.gif krzyczeć ale nie w moim przypadku smile.gif

Może też inaczej ... jestem pewien że zleceniodawca nie da więcej jak 10tys. a ja tak czy tak to zrobie dla własnego doświadczenia... jednak wiadomo czas to pieniądz a pieniądz to wódka ..

Myślałem nad 4-5 tys. .... hmm ?

Pozdrawiam i licze na realne podpopwiedzi ;p
mls
Za 4-5 tys. to bym nawet edytora nie odpalił.
bor1904
... ponieważ jestes pewnie specjalistą, a ja hobbystą jednak za darmo nie bede robił smile.gif
wookieb
Na forum nie prowadzimy wycen. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.