Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mod kolorowanie skladni
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
zalew
searchem nie udalo mi sie znalezc czy byl temat..

moglby ktos mi podeslac lub udostepnic mod, ktory miedzy [php][xml][sql] koloruje skladnie?
mailto: z at zalew com

z gory dziekuje
seaquest
chodzi ci o calego moda dodajacego te tagi?

sql jest wbudowany w ipb
zalew
nie, raczej do phpbb.. na starym forum tez one byly...
kubatron
Na starym forum one były napisane przez devów, jeśli dostaniesz zgode to będe mogł ci je przesłac...
seaquest
kubatron - na prawde nie widze problemu zeby mu to przeslac, stare mody robil DeyV i ktos jeszcze, w wiekszosci sa one dostepne na phpbb.pl
zalew
bylbym wdzieczny :)
konkurencji dla php.pl napewno nie zrobie, a kolorowanie mi sie przyda ;)
zalew at zalew.com :)

/edit otrzymano, dziekuje :)
picer
witam smile.gif pomgłby mi ktos to podesłać byłbym wdzięczny smile.gif
krutul
Ja tez bym bardzo prosił winksmiley.jpg

mail: n-e-t@o2.pl

Z góry dziękuje.
Yarecki
Może utworzycie jakiegoś ftp'ka, lub jakiś dział na php.pl, z którego będzie można ściągać skrypty napisane przez developerów php.pl ?
Seth
Z nowym php.pl (nie bedzie to szybko - nie chcemy aby wyszlo jak poprzednio winksmiley.jpg) powstanie takie miejsce - na prace uzytkownikow php.pl
Droopy
widzę, że udostępniacie te mody biggrin.gif
ja też bym chciał, noszę się z zamiarem napisania takiego moda do forum o flashu, kolorował by on ActionScript-a, mógłbym się oprzeć na waszym i miałbym mniej roboty
bardzo ładnie proszę smile.gif
artur.miernik@xl.wp.pl

z góry dziękuję smile.gif
Sh4dow
Jesli chodzi o te mody co byly na phpbb, to akurat kolorowanie squadni mozna znalesc na stronie domowej phpbb, tylko ze trzeba sie napocic i nameczyc przeokrutnie i poszukac adresu strony do phpbb biggrin.gif
Droopy
dobra, znalazłem. ale trochę inaczej sobie to wyobrażałem :/
mój zapał do roboty ostygł nieco w tym momencie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.