Na stronie www.resoglos.pl kategorie (jak można zauważyć) wyświetlają się w panelu bocznym (czyli jedna pod drugą). Ja chciałbym wszystkie te kategorie przenieść na środek strony (nad najnowsze ogłoszenia), tak by wyświetlały się one np. w jednym rzędzie po 3 kategorie główne i pod nimi podkategorie, a potem znów 3 kategorie główne i podkategorie. Coś jak na obrazku poniżej:

Kod odpowiedzialny za wyświetlanie kategorii (tak jak teraz jest) to:
<? require ('adm/connect.php'); $nr_kat = $_GET['kategoria']; //numer // wyswietla wszystkie kategorie i podkategorie w kolejnosci FROM kategorie c1 LEFT JOIN kategorie c2 ON(c2.kat_id = c1.kat_rodzic OR (c1.kat_rodzic = 0 AND c2.kat_id = c1.kat_id)) ORDER BY c2.kat_sort, c2.kat_nazwa, c1.kat_rodzic, c1.kat_sort, c1.kat_nazwa"); //dac warunek jesli GET // z get sprawdza i oddaje wartość rodzica inaczej '0' $result = mysql_query ("SELECT kat_rodzic FROM kategorie WHERE kat_id = '$nr_kat' AND kat_rodzic <> '0'"); $rodzic = $row[kat_rodzic]; // oddaje wartosc rodzica (głowna = 0) FROM kategorie WHERE kat_rodzic = '$wiersz[kat_id]' "); // $row[licznik_podkat]; if ( $row[licznik_podkat] == '0' ) { WHERE ogl_kategoria = '$wiersz[kat_id]' AND ogl_aktywne = '1' "); } else { FROM ogloszenia, kategorie WHERE kategorie.kat_rodzic = '$wiersz[kat_id]' AND ogloszenia.ogl_kategoria = kategorie.kat_id AND ogl_aktywne = '1'"); } // echo mysql_result($licznik_subkat, 0); //echo $row[licznik]; $ciag = zamienLink($wiersz[kat_nazwa]); //kategorie główne if ( $wiersz[kat_rodzic] == '0' ) { echo "<li class='kat_glowna'><a href='{$ciag}-k{$wiersz[kat_id]}' title='{$wiersz[kat_nazwa]}'> $kreska$wiersz[kat_nazwa] ($row[licznik])</a></li>"; } else{ echo "<li><a style='padding-left:17px' href='{$ciag}-k{$wiersz[kat_id]}' title='{$wiersz[kat_nazwa]}'> - $wiersz[kat_nazwa] ($row[licznik])</a></li>"; } // podkategorie ($nr_kat == $wiersz[kat_id] AND $wiersz[kat_rodzic]> '0') if ( $nr_kat == $wiersz[kat_rodzic] || $rodzic == $wiersz[kat_rodzic]) { WHERE ogl_kategoria = '$wiersz[kat_id]' AND ogl_aktywne = '1' "); $_POST[otwarty] = '1'; } } ?>
Jest mi ktoś w stanie pomóc? Podpowiedzieć mniej więcej co mam zrobić? Będę bardzo, bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuje! Pozdrawiam
Przeszukałem całe forum i nie mogę znaleźć pomocy. Głowię się nad tym już cały dzień. Proszę o pomoc.