Chciałem dodać ten skrypt do crona żeby wykonywał mi się co określony czas na wszystkich rekordach w kolumnie "pojedynek", ale on wykonuje mi skrypt tylko dla pierwszego rekordu. Ktoś wie o co może chodzić?
Oto skrypt:
<?php include "baza.php"; $i=0; { $wyniki[$i]=$row; $i++; } $gracz1=$wyniki[0]['gracz1']; include "baza.php"; $i=0; { $wyniki[$i]=$row; $i++; } $gracz2=$wyniki[0]['gracz2']; { $szanse = ($zawodnik1['vmax'] + $zawodnik1['v100']); $szanse2 = ($zawodnik2['vmax'] + $zawodnik2['v100']); if($szanse > $szanse2) { $arespekt = $zawodnik2['respekt'] * 0.1; $brespekt = $zawodnik1['respekt'] + $arespekt; $nkasa = $zawodnik1['kasa'] + 200; $wygral = $zawodnik1['wygral'] + 1; $przegral = $zawodnik2['przegral'] + 1; mysql_query("UPDATE user SET respekt='$brespekt', wygral='$wygral',kasa='$nkasa' WHERE user='$gracz1'"); //wygrał pierwszy gracz, zysk pierwszego $urespekt2 = $zawodnik2['respekt'] - $arespekt; mysql_query("UPDATE user SET respekt='$urespekt2', przegral='$przegral' WHERE user='$gracz2' "); //wygrał pierwszy gracz, straty drugiego } else { $drespekt = $zawodnik1['respekt'] * 0.1; $crespekt = $zawodnik2['respekt'] + $drespekt; $dkasa = $zawodnik2['kasa'] + 200; $przegral1 = $zawodnik1['przegral'] + 1; $wygral1 = $zawodnik2['wygral'] + 1; $erespekt = $zawodnik1['respekt'] - $drespekt; mysql_query("UPDATE user SET respekt='$crespekt', wygral='$wygral1', ost_wyzwany='$czas', kasa='$dkasa' WHERE user='$gracz2' "); } } ?>