Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP]Problem w przeglądarce IE
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
turekyeti
Witam wszystkich, smile.gif
Jestem nowy i zielony jak narazie w sprawach programowania...
Postanowiłem się pobawić trochę i zarobić parę groszy.. smile.gif
Oto moja strona :
Moja strona
Problem jest taki, że przeglądarka Internet Explorer niepoprawnie wyświetla moją stronę, Shoutbox jest na dole, w ogóle cała prawa strona jest pusta. Natomiast inne przeglądarki wyświetlają ją poprawnie. Nie wiem gdzie mogę znaleźć ten błąd. Może to jakaś pierdoła, nie wiem. Liczę na Waszą pomoc smile.gif

Pozdrawiam smile.gif
CuteOne
IE źle przelicza padding i margin. Dopisz sobie odpowiednie style(najlepiej w oddzielnym pliku) z poprawkami dla IE
turekyeti
z html pamiętam że padding to tam jakieś odległości były ;D ale nie wiem jak to się ustawia... plik style.css questionmark.gif
CuteOne
1. Musisz wiedzieć jaką przeglądarką ktoś otwiera Twoją stronę i dla niej załadować odpowiednie style connditional comments
2. Główne style (style.css) mają znajdować się przed stylami dla poszczególnych przeglądarek
3. Do styli dla poszczególnych przeglądarek zapisuj TYLKO poprawki dla elementów strony, które nie wyglądają tak jak powinny
turekyeti
już działa, dzięki wielkie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.