Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.FTH.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Dynuel
Proszę o ocenę mojej pracy:

www.FTH.pl - serwis o fantasty, fantastyce i s-f
kubatron
Nie wiem czemu ale u mnie link nie działa, dry.gif
Popraw to...
kszychu
Serwis jest o fantasy, a design strony jakby rodem z opowiadań Marka Hłaski. Nie, żeby mi się nie podobało, ale trochę nie pasuje.
kicaj
...Mi sie bardzo podoba smile.gif

+ ciekawa czcionka na topie
+ kolorystyka mila dla oka
+ ikonki bardzo ladne
+ bardzo ciekawy `katalog`
- dolna belka? na stopke?

Ocena: +7/10
kubatron
Link już działa strona ładna chodź mala.
ocena: 5/10
Dynuel
Strona naturalnie w budowie smile.gif
Tak belka na buttony i loga partnerów

ps. widzi ktoś z was ikonę w pasku adresu?? bo je nie i nie mam pojęcia jak to zrobić, a robię tak jak wszędzie piszą

ps2. jak by ktoś nie zauwazył to można zmieniać szaty graficzne
scanner
Prosże poprawić pierwszy post tak, aby można było klikać w link.
Dynuel
powiem wam że jak się pojawia scanner to już mi się coś nie podoba winksmiley.jpg hehe
scanner
Intro: lekko nieczytelne. Oczy mnie rozbolały od odcyfrowywania napisów.
Wersja testowa: to szkic? Bo nie ma co oceniać za bardzo na razie...

@Dynuel: cieszcie się, ze mnie głowa przestała boleć.
Dynuel
oczywistym jest ze jak strona będzie gotowa to nie będzie intra, bo po co komu to.

tak chodzi mi o ocenę tej wersji testowej, tzn szaty graficznej, i nie jest to żaden szkic

ps. scanner, grabisz sobie smile.gif hehe, a Twoja strona to już w ogóle jest nie czytelna
PMadej
ten lay pasuje do stronki o komiksach albo hiphopie ... ale w życiu bym nie powiedział, że tematyką jest fantasy.

na mozilli sie do tego top rozjeżdża ... więcej nie da się ocenić bo nic więcej nie ma sad.gif
scanner
Cytat(Dynuel @ 2004-06-23 12:30:22)
oczywistym jest ze jak strona będzie gotowa to nie będzie intra, bo po co komu to.

tak chodzi mi o ocenę tej wersji testowej, tzn szaty graficznej, i nie jest to żaden szkic

ps. scanner, grabisz sobie smile.gif hehe, a Twoja strona to już w ogóle jest nie czytelna

Ale ja mojej strony nie daję pod ocenę - bo tam nie ma nic, tylko "zapchajdziura".
A Twoj projekt.. hmm..
Zawsze uważałem, ze projekt do oceny to powinien wyglądąc takjak np. prace nadesłane na konkurs php.pl - a nie "tu nic nie ma, ale będzie".

Takie coś nie pozwala się rozeznac w układzie strony, w wyglądzie i kompozycji tekstów...

Wersja testowa to coś, co już działa. Twoją prace określiłbym jako pre-Beta smile.gif - ergo - nie ma co oceniać smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.