Na poczatku mam malutki problemik a mianowicie w pliku engine/motor.php mam taki kodzik:
<? include(\"sql.php\"); $zapytanie = \"SELECT * FROM `$tabela_menu` ORDER by id\"; $ile1=0; { $menu_menu[$ile1]=$wiersz[0]; $id_menu[$ile1]=$wiersz[1]; $zapytanie_dzialy = \"SELECT * FROM `$tabela_dzialy` ORDER by id\"; { $menu_menu=$wiersz[0]; $id_menu=$wiersz[1]; $zapytanie_dzialy = \"SELECT * FROM `$tabela_dzialy` ORDER by id\"; $ile=0; { $dzial_dzialy[$ile1][$ile]=\"$wiersz[0]\"; $skrypt_dzialy[$ile1][$ile]=\"$wiersz[1]\"; $menu_dzialy[$ile1][$ile]=\"$wiersz[2]\"; $text_dzialy[$ile1][$ile]=\"$wiersz[3]\"; $id_dzialy[$ile1][$ile]=\"$wiersz[4]\"; $ile++; } $ile1++; } } ?>
a pozniej w pliku template/index.php mam cos takiego:
<? for($x=0; $x<$ile1; $x++) { echo\"$menu_menu[$ile1] \"; for($y=0; $y<$ile; $y++) { \"<BR> $dzial_dzialy[$ile1][$ile]\"; } } ?>
a w pliku index.php mam
<? include(\"engine/motor.php\"); include(\"template/index.php\"); ?>
chcialem zrobic zeby w pliku template/index.php wyswietlic dane z tabel tak jak normalnie by szlo wyswietlac, bo jak zrobilem normalnie bez tablic to niedziala, btw polaczenie z baza jest prawidlowe bo sprawdzalem:) Prosze o pomoc!!