Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Łomża] - szukam osób do wspólnego wynajmu miejsca do pracy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
krowal
Witajcie, poszukuję kilku osób pracujących przez internet, najlepiej programistów (wspólny temat do pożartowania przy ewentualnym piwku wink.gif), którzy mają dość siedzenia z pracą w domu. Chciałbym wynająć wspólnie jakieś biuro/mieszkanie z dobrym łączem i cieszyć się możliwością wyjścia z domu do pracy. Jeśli wiesz o czym mówię to pisz na PW lub dzwoń: 602502259.
Oferta dotyczy tylko osób z Łomży i okolic, lub skądkolwiek jeśli mieliby ochotę dojeżdżać smile.gif

pozdrawiam, Łukasz Kowalski
bambam
hehe znam ten bol, mam to samo, tylko ze troche daleko ;p
GrayHat
Pozdrawiam kolege programiste z lomzy wink.gif rowniez pracuje zdalnie tongue.gif
krowal
Cytat(GrayHat @ 7.09.2011, 18:08:06 ) *
Pozdrawiam kolege programiste z lomzy wink.gif rowniez pracuje zdalnie tongue.gif

No i co, nie jesteś zainteresowany ? smile.gif
GrayHat
na chwile obecną dobrze mi się pracuje z domu poza tym zima idzie i wizja odśnieżania auta tylko po to, żeby poprogramować jest kiepska tongue.gif a w domku światłowód 20mega za 5dyszek (Introlan).
Dla jakiej firmy pracujesz?
krowal
Jak się spotkamy na piwie to Ci opowiem moją historię zatrudnienia wink.gif Sam mam net w IST też 20mb/60zł i słabszego nie zamierzam mieć. Plan jest taki żeby wynająć jakieś małe mieszkanie szukając w tych osiedlach gdzie jest w miarę szybki net i są możliwości jego podłączenia do wynajmowanego mieszkania. Nie wiem jak Introlan, ale IST ma taką możliwość bo kiedyś jak jeszcze nie miałem swojego mieszkania to wynajmowałem na Ks. Anny i tam bez problemu można było się podłączyć za z góry opłacony roczny abonament smile.gif
A co do samochodu to może będziesz miał na tyle blisko że przejdziesz spacerkiem w 10 min wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.