Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie kupujcie łososia Korala
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kto$
Wiem, że temat bardzo abstrakcyjny nawet jak na to forum, ale nie kupujcie. Dzisiaj ze śliną otwieram opakowanie, a tam łosoś w plastrach, których nie da się podzielic. Próbowałem wszystkiego, od noża z ząbkami, po długi płaski - odchodziły płaty o średnicy 2,5 cm max - w koncu się skończyło na wrzuceniu "4 plastrów" na jedna kromkę. Ogólnie nie polecam

Pozdrawiam
Substr
Dzieki, bardzo mi pomogłeś, już kilka dni się zastanawiałem czy je kupić. Była to dla mnie kluczowa decyzja, teraz wiem, że wybierając sie na zakupy w piątek nie kupię łososia tej firmy.

Pozdrawiam

Speedy
A jakiego łososia polecasz? laugh.gif

Co się tu dzieje? Co kolejny wątek, to lepszy... thumbsupsmileyanim.gif
melkorm
jebłem salto z radości biggrin.gif
Damonsson
Lepiej makrelkę w sosie pomidorowym z kwasami omega 3 z Neptuna, idealna do diety pełnej w białka i węglowodany smile.gif
blooregard
A ja polecam paprykarz szczeciński z Łososia (firmy, nie ryby) - mucha nie siada biggrin.gif

Do świeżej bułeczki - po prostu wymiata biggrin.gif
kto$
Sorry, dopadła mnie choroba Filipińska wczoraj tongue.gif Temat może być skasowany.
Damonsson
Ale to chociaż prawda z tym łososiem? ;D
kto$
Cytat
Ale to chociaż prawda z tym łososiem? ;D,

Z tego co pamiętam to tak wink.gif

Pozdrawiam

Korab
Kurczę, muszę kupić łososia, bo dawno nie jadłem.
cyrexx
Też bym się wkurzył, jakby nie było łosoś kilka razy droższy od makreli jest smile.gif

Heh, dobry temat smile.gif
Speedy
Cytat(cyrexx @ 22.12.2011, 15:42:40 ) *
Też bym się wkurzył, jakby nie było łosoś kilka razy droższy od makreli jest smile.gif

Heh, dobry temat smile.gif

Nie ma się co dziwić (jeśli chodzi o cenę). Jakość jest zupełnie inna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.