Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Hosting
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
bartosz1311
Na początek przepraszam, że umieściłem tu ten temat, ale nie znalazłem żadnego właściwego. Jak by co, to proszę o przeniesienie.

Hej,
a problem mam taki:

Szukam serwerów do plików muzycznych, tj. hostingów plików. Miałem takie wymagania:
*Jak najdłuższy czas wyświetlania plików (najlepiej na zawsze),
*Darmowy
*Z możliwością wstawienia odtwarzacza na stronę www.

Korzystałem z Zippy, ale przeniosłem pliki na Uploaduj <-- pliki ma wieczyste

I strasznie zaczął mulić serwer i odtwarzacz... Znacie może jakiś lepszy (szybszy) hosting z tymi wymaganiami? Nie musi być polski.
Możecie sami zobaczyć jak to działa Odwiedź moją stronę

Pozdrawiam Bartek

PS: Korzystałem jeszcze z wrzuta.pl, tylko się nie dało pobierać tych plików:(
Damonsson
A http://soundcloud.com/ ?
bartosz1311
Już to kiedyś widziałem, ale sprawdzętongue.gif
ShadowD
jak chodzi o wrzutę, jak i inne serwisy które "niby" nie dają możliwości pobierania.

Każdy z nich dając muzykę do odsłuchu tak naprawdę pozwala nam ją pobierać, swojego czasu na wrzucie (świadomie pewnie) wystarczyło zmienić katalog - dopisać jakąś literkę do niego, by zamiast słuchać jakiejś piosenki zacząć ją pobierać. Teraz tej opcji już nie ma, ale dość łatwo wyciągnąć linki do pobrania.

Do ff jest wtyczka dowlander czy jakoś tak, wyświetla wszystko co można pobrać z aktualnie odwiedzanej strony, działa na youtube, wrzucie i innych, możesz sobie spreparować linki.

Ps. Dowiedz się czy wrzuta nie zabrania pobierać plików w regulaminie, jak polskie prawo pozwala do 24h ściągać i słuchać piosenek to nie wiem czy wrzuta też pozwala. :-)
Daiquiri
Cytat(ShadowD @ 15.12.2011, 19:15:14 ) *
jak polskie prawo pozwala do 24h ściągać i słuchać piosenek
Pierwsze słyszę. Jakie regulacje na to zezwalają?
Niktoś
Cytat
polskie prawo pozwala do 24h ściągać i słuchać piosenek

Od kiedy,czy to nie jest piractwo?-chyba ,że serwis ma wyłączność na utwór i udostępnia każdemu to sobie możesz ściągać i słuchać przez 24h inaczej owszem słuchać możesz ,ale jak ściągniesz to masz pirata.To tak,jak z oglądaniem na megawideo,oglądać możesz,ale jak zrobisz downloada,to masz pirata.
!*!
Cytat(ShadowD @ 15.12.2011, 19:15:14 ) *
jak polskie prawo pozwala do 24h ściągać i słuchać piosenek

Hahaha biggrin.gif nie sądziłem że w 2011 jeszcze ktoś jest w stanie się na to nabrać. To mit, jeszcze z czasów p2p. To stary wyświektany tekst, karmiło się nim trole na ircu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.