<?php $id=$_SESSION['id']; $jaki_turniej=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT id_turniej FROM turniej ORDER BY id_turniej DESC LIMIT 0 , 1")); $id_turniej=$jaki_turniej['id_turniej']; //____________PRZYPISYWANIE WSZYSTKICH LUDZI DO TABLICY______________ $i=0; { $osoby[$i]=$jakie_osoby['id_usera']; $i++; } (..) $pierwszy=1; $drugi=1; //_______________TURNIEJ__________________ for($i=1;$i<=$ile_podturnieji;$i++) { $numer_podturnieja=$i-1; for($k=0;$k<=3;$k++) { $zawodnik_1=$podturniej[$numer_podturnieja][$k][0]; $zawodnik_2=$podturniej[$numer_podturnieja][$k][1]; $lv_1=$lvl1['lvl']; (...) ?>
i jest tak, że przy zapytaniu $lvl1 coś się zacina i wyskakuje błąd: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO). Nie wiem czemu. Jeżeli usunę dalszy kod skryptu to to zapytanie normalnie działa. Nie wiem czemu się tak dzieje. Szukałem o tym błędzie, ale nie znalazłem takiej sytuacji jak u mnie, że najpierw jedno zapytanie działa a potem się tnie. Dodam tylko, że pętla for ze zmienną k wykonuję się tylko raz a potem się zacina tak jak pisałem wcześniej.
Wiem, że zawiłe trochę, ale nie wiem jak poradzić sobie z tym i liczę na Waszą pomoc

Wesołych Świąt wszystkim!
Dobra poradziłem sobie