Chcę napisać moduł dodawania artykułów który będzie składał się z akapitów. Ma on wyglądać tak że na samym początku przy dodawaniu nowego artykułu pojawiają się pola 'Tytuł artykułu' oraz 'Akapit1'. I teraz użytkownik podaje tytuł artykułu oraz wpisuje tekst i dodaje zdjęcie do 1 akapitu. Może również kliknąć dodaj nowy akapit i wtedy pojawia się drugie pole textarea i tam może również wpisać kolejną część tekstu oraz wstawić zdjęcia. Użytkownik mógłby dodawać nieskończoną ilość akapitów. Kiedy już wszystkie akapity są uzupełnione użytkownik klika zapisz artykuł i jest on publikowany. Problem polega na tym że nie wiem co zrobić żeby po kliknięciu dodaj akapit pojawiało się kolejne pole textarea ale bez przeładowania strony ponieważ pierwszy akapit może być uzupełniony, drugi problem to zrobienie takiego skryptu aby kolejne pola textarea miały name z kolejnym numerem oraz kod który będzie zliczał ile jest wyświetlonych textarea i dodawał to wszystko do bazy. Oczywiście nie oczekuję gotowego rozwiązania. Jeśli ktoś byłby tak dobry żeby przybliżyć mi jak to mogę wykonać, za pomocą jakich funkcji itd, to byłbym bardzo wdzięczy. Z góry dzięki za pomoc