Ostatnio robiłem listę użytkowników do pw na moim portalu by po kliknięciu ktoś tam dodawał się do pola tekstowego.
Ale poniżej tez jest zastosowana na funkcja która dodaje inne rzeczy.
Mam coś takiego:
<script type="text/javascript"> function wstaw(litera) { document.getElementById('coss').value += litera; } </script> <input type="text" name="do" size="20" id=coss></br> <script type="text/javascript"> function showHide(obj) { var nextObj = obj.nextSibling; while(!nextObj.tagName) nextObj = nextObj.nextSibling; nextObj.style.display = nextObj.style.display != 'block' ? 'block' : 'none'; } </script> <a onclick="showHide(this)" style=" cursor:pointer; ">Lista użytkowników - Kliknij aby rozwinac</br></a> <div style="display:none"> <? $userw = $user2['nick']; ?> <? } ?> </div>
a ta 2 funkcja które mi przeszkadza to :
<script type="text/javascript"> function wstaw(litera) { document.getElementById('cos').value += litera; } </script> Treść:</br><textarea name="tresc" rows="20" cols="90" id=cos></textarea></br> Kolory: <select name=lista> <option>Wybierz</option> <option href="java script:void(1)" onclick="wstaw('<font color=red></font> ');"><font color="red">Czerwony</font></option>
nie będę pokazywał całej listy ;p ponieważ jest duża.
Proszę o pomoc.