Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja nowych podfor na Skrypty PHP
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Seth
Ciekaw jestem opini na temat dodania do forum Skrypty php nowych podfor dotyczacych Smarty i ADODB ?
Paul
Ja nie mam nic przeciwko smile.gif

PS. Moze ankieta?
kubatron
Jestem za, przydadzą się te fora ponieważ będziemy mieć porządek z tematami, na forum php tematy o php a w podforach Smarty i Adodb o nich tematy i da nam możliwośc szybkiego poszukiwania wiedzy i zapytania w razie problemu z tymi skryptami biggrin.gif
Jabol
to by był bardzo dobry pomysł. Ostatnio bardzo wiele tematów jest właśnie na ten temat. Zastanawiam się jednak, czy nie lepiej byłoby dać podfora w stylu: skrypty obsługi bazy danych, tamplates, cmsy i takie ogólniki (których wcalenie ma tak dużo, te co napisałem są właściwie wystarczające), bo inaczej każdy popularniejszy skrypt musiałby mieć własne podforum.
aleksander
ja bym jeszcze dodał SQLite jako, że jest na stałe w PHP5. Na pewno też pomoze trochę na upopularnienie tej bazy wśród userów.
Dabroz
Mnie pomysł się podoba, ale zgadzam się że najlepiej było by stworzyć bardziej tematyczne kategorie, jak "Systemy szablonów", "Systemy baz danych"
scanner
Tak, ale bez wymienienia nazw pakietow w nazwie działu.
kicaj
Ja jestem sa `SQLite` smile.gif
Seth
Forum SQLite juz jest winksmiley.jpg

Edit: sa juz takze pozostale podfora na forum Skrypty php.
Dabroz
Ja bym jeszce proponował utworzyć forum dotyczące skryptów tworzących pliki PDF (biblioteki FPDF i inne), ponieważ związane z tym pytania powtarzają się dość często.
hwao
Wg mnie przydalo by sie dodac 'Szukam' ( albo cos takiego )

Czemu?
Np jak ktos szuka rozwazania problemu z phpbb to poco mu temat gdzie je mozna sciagnac smile.gif
seaquest
No. Zrobiliście to świetnie. Od tej pory zacząłem przeglądać to forum smile.gif
Dabroz
Nadal oponuję za wprowadzeniem forum o PDF, i przede wszystkim o php-GTK
itsme
PDF nie - za malo pytan zas dla 10 szkoda otwierac nowego dzialu
opcja szukaj winna wystraczajaco zastapic koniecznosc otwarcia nowych podfor ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.