Myślałem że wszystko dobrze zrobiłem, ale jak zobaczyłem miesiąc "Kwiecień" to zacząłem drapać się po głowie.

W kwestii wyjaśnienia 1 kwietnia przypada w niedziele.
Zamieszczam kod
function kalendarz($ile) { $brygada = $_SESSION['brygada']; "Styczeń", "Luty", "Marzec", "Kwiecień", "Maj", "Czerwiec", "Lipiec", "Sierpień", "Wrzesień", "Październik", "Listopad", "Grudzień" ); WHERE brygada='$brygada' AND data BETWEEN '$od' AND '$do' GROUP BY DATE(data)"); echo "<table border='0' cellspacing='0' cellpadding='2' id='rounded-corner'><thead><tr><th scope=\"col\" class=\"rounded-company\">"; echo "<a href='index.php?strona=raport&podstrona=tygodniowy&week=".$_GET['week']."&ile=".($ile-1)."'><<</a>"; echo "<a href='index.php?strona=raport&podstrona=tygodniowy&week=".$_GET['week']."&ile=".($ile+1)."'>>></a>"; echo "<tr><td>Pn</td> <td>Wt</td><td>Śr</td><td>Cz</td><td>Pt</td><td>So</td><td>Nd</td></tr>"; else $pierwszy=true; for ($i=1;$i<=$iledni;$i++) { $pierwszy = false; // tu jest wersja dla uzytej i pustej daty: } else { } } $koniec=7-($start+$iledni)%7; echo "</tr> <tfoot> <tr> <td colspan='6' class=\"rounded-foot-left\"><em>Brygada ".$brygada."</em></td> <td class=\"rounded-foot-right\"> </td> </tr> </tfoot> </table>"; }
Gdzie robię błąd? Pozdrawiam