Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukiwany specjalista ds. reklamy i marketingu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bimas
Poszukiwany specjalista ds. reklamy i marketingu z doświadczeniem - praca zdalna na etat lub w formie współpracy, wynagrodzenie według własnego uznania.

Do obowiązków kandydata należeć będą:
1. Budowanie świadomości marki
2. Budowanie przekazu reklamowego
3. Budowanie akcji marketingowych przede wszystkim w nowych, ale także w starych mediach.

Wymagania (według ważności, malejąco):
1. Umiejętność pracy zespołowej
2. Kreatywność w kreacjach marketingowych
3. Doświadczenie minimum roczne potwierdzone przykładami prywatnymi bądź na rzecz byłego pracodawcy.
4. Wiek w przedziale 23 - 35 lat

Idealny kandydat:
1. Pracuje zespołowo, poddaje pomysły komentarzowi i ocenie, dyskutuje, przedstawia swoje “za” i “przeciw”.
2. Podchodzi do pomysłów kreatywnie, stara się utworzyć akcję marketingową, która zaskoczy innością.
3. Posiada doświadczenie poparte dowolnymi przykładami.
4. Zna się na nowych mediach (serwisy społecznościowe, marketing szeptany).
5. Rozwija swoje umiejętności.
6. Jest w wieku w granicach 25 lat.

Kreatywne, ładnie opakowane informacje o sobie (uwzględniające powyższe wymagania) wraz z linkami do swoich profilów w serwisach społecznościowych (dowolne) oraz proponowaną wysokością wynagrodzenia netto proszę przesyłać na adres kontakt@bimas.pl - odpowiem na każdą ofertę, nawet jeśli odpowiedź miałaby być zwykłym “dziękuję”.
Jednocześnie proszę o nieprzesyłanie swojego CV. Nie interesuje mnie gdzie i na jakim kierunku się uczyłeś. Nie interesuje mnie też jakie firmy Cię zatrudniały. Interesuje mnie wyłącznie doświadczenie i kreatywność.

Dane firmy:
BIMAS IT Maciej Bimek
ul. Poznańska 15A/30
62-028 Koziegłowy k. Poznania
NIP: 7772921672
FrancisBegbie
Może nie na temat, ale trochę się przyda edukacji w Waszej wymagającej firmie bo bekniecie...

Polecam poczytać:

Konstytucja RP, art. 32.
Dyrektywa Rady 2000/78/WE
Kodeks Prawa Pracy (szczególnie art. 11 p. 3, 18 p. 3a par.1)
Kostek.88
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=187347&hl=pracy

Nie znam się na tym, jak mi to uświadomiło kilka osób w tym wątku, ale może autor tematu z tego skorzysta... wynika z tego, że może mieć takie wymagania w przypadku WSPÓŁPRACY, która jest jedną z opcji wymienionych w ogłoszeniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.