Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] phpworld.glt.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Vengeance
Link: http://phpworld.glt.pl/test.html
zanim pojdzie do cienia, prosze o uwagi i oceny
pozdrawiam

wrazie gdyby link nie działał kopia (dostępna tylko gdy mam komp włączony) jest tu http://vee.no-ip.biz/tmp/test.html
GrayHat
masz manie wielkosci?? za duze to wszystko....
pozatym nie zbyt ladnie wykonane
niczym nie zachwyca
2/10
kicaj
Bardziej ten topic potraktowalem jako reklama niz do oceny, no ale...
O grafice wypowiedzialem sie na Waszej stronie, glownym zmiana napewno musi byc to zeby ta grafika byla takze dostepna w dwoch najpopularniejszych rozdzielczosciach, czyli jeszcze 800x600 smile.gif
invx
czcionka w menu zle dobrana, top taki sobie, menu nie kompatybilne z reszta, jak by z innego projektu, ale lay ogulnie nie najgoszy =>4+/10
eS...
no wielkosc imponujaca winksmiley.jpg ale mi sie podoba, taka strona nie ma zachwycac grafiką ale merytoryka aarambo.gif
Marusz
Bardzo ladny czytelny top
Bardzo fajnie dobrane kolory
Ciekawy pomysl
Czytelna
Fakt, troche za "duza", nie mniej jednak, calosc spokojnie miesci sie w rozdzielczosci 1024x768, co za tym idzie, wszystkie obecnie sprzedawane monitory (jak i calkiem spora pula starszych modeli) bez problemow obsluzy te rozdzielczosc.

Zanim pojdziesz sie zastrzelic czytajac poprzednie oceny, polecam zobaczyc to, co u autorow powyzszych komentarzy widnieje pod przyciskiem WWW. Jesli uratowalem Ci zycie, nie dziekuj biggrin.gif
Wankster
Mnie się bardzo podoba i jak się pokombinuje to pod 800x600 wejdzie spokojnie smile.gif Jedyne co mi nie pasuje to w prawych blokach tekst w tytule jest za mały. Najlepiej zrób graficzne nagłówki tak jak w menu. Możesz zmienić też napisy - ale to pewnie nie problem (Arty na Artykuły, Foroom na Forum oraz zmienić "s" na "ś" w wyrazie "poswiecony" smile.gif)
kicaj
Cytat(Wankster)
Arty na Artykuły...
Tak
Cytat(Wankster)
Foroom na Forum
Nie, poniewaz jest to nawiazanie to domeny phproom.org smile.gif
Vengeance
Arty na artykuły:
tak ;]

Foroom na Forum:
to sie zobaczy bo co do phproom.org sprawa nie jest zamknięta winksmiley.jpg
(ps. a wy co byście wybrali phproom.org czy strefa-php.net )

s na ś:
kolega robiący laya jest obecnie w niemczech na wakacjach i nie ma polskich fontów biggrin.gif Zauważ, że nie ma ich nigdzie a nie tylko w wyrazie "poswiecony" ;]

dziki za oceny czekam na dalsze.

PS. zapomniałbym. na 90% będzie druga wersja laya (obecna lub ta tylko przerobiona) dla używających 800x600 lub 1024x768 którzy lubią mniejsze strony ;]
Wankster
Co do domeny to zdecydowanie phproom, ale PL tongue.gif
kicaj
.org tez mi sie nie podoba smile.gif lepiej bylo by cos z .net, a najlepiej z .pl smile.gif
Paul
Tez tak mysle tyle, ze pl jest zwykle drozsza... Wiec gdyby wybierac pomiedzy org a net to net smile.gif
Vengeance
tyle, że phproom.net jest już zajęte i to jest ten ból.
Mi .org też nie odpowiada bo to przecie nie organizacja biggrin.gif
A .net ma się najlepiej do nawet charakteru strony hihi ;]
kicaj
.pl chyba odpowada bo jest drozsza?
A widzialem na stronie ze jest topic o domenie smile.gif

Ale wracajmy to tematu, oceny layoutu cool.gif
eUu@tlen.pl
Mnie sie podoba, moze byc nawet takie wielkie.

> 6/11
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.