, yhhhhh, nie wiem co powiedziec, lay do ****, raczej nic sie z niego nie da zrobic, zacznij od nowa, zapoznaj sie z jakimis artykulami o tworzeniu designu, nieco lepiej ma sie oskryptowanie, ale ... => -1/10 za to ze cos jest zrobione.
Jojo
2.08.2004, 20:44:00
Szczerze mówiąc, to już po wejściu na stronę tytułową wygląd strony odrzuca. Jak się wejdzie głębiej to jest nieco lepiej, ale nadal tragicznie. Razi mnie przede wszystkim tło i dobór kolorów. Wszystko razem się wizualnie "rozpada". Gdybym miał to do czegoś porównywać to przypomina to rachunki i inne karteczki przyczepione na lodówce u mnie w domu. Jakby ich nie powiesić i tak nie będą tworzyć spójnej całości. To coś na górze (topem tego nijak się nie da nazwać) jest po prostu do bani: brzydka czcionka i kiepski kolor. Moja rada: zacznij od początku na jednolitym tle i przemyśl nieco bardziej kolorystykę.
kicaj
2.08.2004, 22:07:43
...moja pierwsza strona wygladala lepiej...
Oceny nie wystawiam z wiadomych powodow
Grafika chyba nie jest Twoja najlepsza strona...
scanner
3.08.2004, 06:15:33
Cytat(KirkoR @ 2004-08-02 19:20:40)
Witam. Taka na prędce sklecona stronka. Nic specjalnego:(...) Trochę kupa z tej strony, ale liczę na konstruktywną krytyke.
Sam sobie wystawiłeś ocenę. Oceniać można coś, do czego sam autor podchodzi choćby z minimalnym szacunkiem. Zamykam wątek - forumowa śmietanka nabijaczy postów już węszy trop.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.