Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] http://www.salezjanie.woswiecimiu.pl/
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
KirkoR
Witam. Taka na prędce sklecona stronka. Nic specjalnego:
Sanktuarium Matki Bożej Wspomożenia Wiernych - Oświęcim, Salezjanie, Sanktuarium
Trochę kupa z tej strony, ale liczę na konstruktywną krytyke.
invx
blink.gif dry.gif , yhhhhh, nie wiem co powiedziec, lay do ****, raczej nic sie z niego nie da zrobic, zacznij od nowa, zapoznaj sie z jakimis artykulami o tworzeniu designu, nieco lepiej ma sie oskryptowanie, ale ... => -1/10 za to ze cos jest zrobione.
Jojo
Szczerze mówiąc, to już po wejściu na stronę tytułową wygląd strony odrzuca. Jak się wejdzie głębiej to jest nieco lepiej, ale nadal tragicznie.
Razi mnie przede wszystkim tło i dobór kolorów. Wszystko razem się wizualnie "rozpada". Gdybym miał to do czegoś porównywać to przypomina to rachunki i inne karteczki przyczepione na lodówce u mnie w domu. Jakby ich nie powiesić i tak nie będą tworzyć spójnej całości. To coś na górze (topem tego nijak się nie da nazwać) jest po prostu do bani: brzydka czcionka i kiepski kolor.
Moja rada: zacznij od początku na jednolitym tle i przemyśl nieco bardziej kolorystykę.
kicaj
...moja pierwsza strona wygladala lepiej...

Oceny nie wystawiam z wiadomych powodow smile.gif

Grafika chyba nie jest Twoja najlepsza strona...
scanner
Cytat(KirkoR @ 2004-08-02 19:20:40)
Witam. Taka na prędce sklecona stronka. Nic specjalnego:(...)
Trochę kupa z tej strony, ale liczę na konstruktywną krytyke.

Sam sobie wystawiłeś ocenę.
Oceniać można coś, do czego sam autor podchodzi choćby z minimalnym szacunkiem.
Zamykam wątek - forumowa śmietanka nabijaczy postów już węszy trop.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.