Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: htc desire - nie widoczny dla komputera
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Spawnm
Witam,

wczoraj pojawił się dość dziwny problem z moin telefonem, zawsze gdy go podłączałem do komputera wyskakiwało powiadomienie z pytaniem czy chcę tylko
ładować czy też używać jako dysku. Obecnie bez względu czy podłączne do komputera z w7 czy ubuntu nic się nie dzieje. Komputer nie widzi telefonu, htc zaczyna się ładować jednak nie dostaję pytania czy użyć jako dysku. Gdy ustawię aby bazowo łączyło się z komputerem jako dysk też nic się nie dzieje.
Ktoś się spotkał z czymś podobnym? Co powinienem teraz zrobić aby smartphon znowu był widoczny dla pc?

Edit:
Trzeba było wyłączyć i włączyć telefon o.O
Sephirus
To jest ANDROID - nie orientuje się z HTC - kiedyś miałem podobny problem i pomogło pogrzebanie w opcjach związanych z "debugowaniem" przez usb czy jakoś tak - parę restartów i poszło.

EDIT: LOL no to czemu od razu po "informatycznemu" tego nie zrobiłeś? biggrin.gif
Spawnm
Po informatycznemu to zacząłem grzebać w configach i sprawdzać czy jedyny słuszny linux pomoże ;d
Opcja z resetem poleciała na dalszy plan bo kilka dni temu był wyłączany, jak widać coś źle się włączył.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.