Mam pewien problem. Pisząc stronę muszę zawrzeć system podstron i napisalem sobie kod, który rozróżnia czy jest to strona dynamiczna(zapisana w bazie danych), strona statyczna(logowanie, rejestracja itp.), czy nie ma takiej strony, ale mam pewien problem. Wchodząc na stronę główną, czyli http://www.adres.pl lub http://www.adres.pl/index.php dostaje komunikat
Kod
Wystąpił błąd.
Strona nie została znaleziona.
i nie mam pojęcia dlaczego, może ktoś z Was zauważy błąd i nakieruje mnie na rozwiązanie go.Strona nie została znaleziona.
Kod odpowiadający za tą część:
$content = ''; $strona = zabezpiecz($_GET['strona']); $page = zabezpiecz($_GET['page']); $tytul = "SELECT * FROM `strony` WHERE `nazwa` = '".$strona."'"; { $title = $wierszyk['wyswietlana']; } ( 'home' => 'Strona Główna', 'portfolio' => 'Portfolio', 'o_mnie' => 'O mnie', 'kontakt' => 'Kontakt', 'reklamy' => 'Reklama', 'szukaj' => 'Wyszukiwarka', 'register' => 'Rejestracja', 'active' => 'Aktywacja konta', 'login' => 'Logowanie', 'logout' => 'Wylogowywanie', 'lostpassword' => 'Przypomnienie hasła', 'activepassword' => 'Aktywacja hasła', 'cpadmin' => 'Panel administratora', 'cpadmin_dodaj_admina' => 'Dodaj administratora', 'cpadmin_usun_admina' => 'Usuń administratora', 'potwierdz' => 'Potwierdź rejestracje', 'images' => 'Obrazek', 'favicon' => 'Favicon', ); $dostep = "SELECT * FROM `cms_sklep_strony` WHERE `nazwa` = '".$strona."' LIMIT 1"; $poziom = $wierszyczek['dostep']; if($strona) { $strony = "SELECT * FROM `cms_sklep_strony` WHERE `nazwa` = '".$strona."'"; if($istnieje == 0) { $b404 = true; $content = 'Wystąpił błąd.<br /> Strona nie została znaleziona1.'; } else { { $content = $wiersz['tresc']; } } } elseif($page) { { switch($page) { case 'o_mnie': $content .= inc('strona/o_mnie.php'); break; case 'kontakt': $content .= inc('strona/kontakt.php'); break; case 'szukaj': $content .= inc('strona/szukaj.php'); break; case 'register': $content .= inc('konto/register.php'); break; case 'active': $content .= inc('konto/active.php'); break; case 'login': $content .= inc('konto/login.php'); break; case 'logout': $content .= inc('konto/logout.php'); break; case 'lostpassword': $content .= inc('konto/lostpassword.php'); break; case 'activepassword': $content .= inc('konto/activepassword.php'); break; case 'cpadmin': $content .= inc('panel/cpadmin.php'); break; case 'home': $content .= inc('strona/home.php'); break; default: { $b404 = true; $content = 'Wystąpił błąd.<br /> Strona nie została znaleziona.'; } } } else { $content .= inc('strona/home.php'); } } elseif($poziom == 1 && $_SESSION['access'] == 0) { $content = 'Dostęp zabroniony, brak uprawnień.'; } else { $b404 = true; $content = 'Wystąpił błąd.<br /> Strona nie została znaleziona.'; } ?>