Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena www
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
JOHNY
Chciałbym abyście się wypowiedzieli na temat layout-a mojego qmpla Noel-a
http://www.rallycorner.prv.pl
http://www.noel.prv.pl
bartmag
Bez wyrazu jak dla mnie. Generalnie lay jak z gry jakiejś, a to nie za dobrze bo takich layoutów jest już sporo i brakuje oryginalności. Nieadekwatne do tematyki. Robione na wyrost. Niemeniej wykonanie poprawne rolleyes.gif

Pozdro.. guitar.gif
sf
Pierwszy
- długo się ładuje
- za białe tongue.gif wygląd w ogóle jakiś dziwny, a kliknięcie w galerie otwiera mi forum... e dziwne winksmiley.jpg

ocena: 5/10

Drugi
- hm, dlaczego po najechaniu na niektóre rzeczy nie zaświeca się nic... takie to ciemne ciągle dry.gif
- nie podoba mi się portfolio... szary suwak... okropnie to wygląda, nie mówiąc już o tym, że wybór pracy to loteria sad.gif

+ ogólnie wygląd mi się podoba, nie jest napewno banalny smile.gif tylko czy bizmesmenowi taki styl sie spodoba jako portfolio? winksmiley.jpg nie wiem...

ocena: 8/10
Bakus
Przypinam się do wypowiedzi sf...
Poza tym w pierwszym layu te liczniczki mogły bu już coś konkretnego pokazywać... (stopień załadowania strony?)
templar_of_steel
pierwszy:
mi się podoba sam layout, bardzo fajny. tylko to ładowanie to tragedia! psuuje całą zabawe dry.gif za pierwszym razem to wogóle myślałem że mi ise nie załaduje i opóściłem strone. (książkowy przykład na zniechęcenie do strony tongue.gif )

6/10-całą ocene zepsóło to łądowanie, tak to: 7.5/10

drugi:
na pierwszy żut oka zdał mi sie jakiś dziwny ale jak już weszłem głębiej to wiedziałem że jest dobrze cool.gif można powiedzieć że nawet orginalny

8/10
JOHNY
Cytat(Bakus @ 2004-08-12 01:08:25)
Przypinam się do wypowiedzi sf...
Poza tym w pierwszym layu te liczniczki mogły bu już coś konkretnego pokazywać... (stopień załadowania strony?)

No jeśli chodzi o preload no to lipa bo nic konkretnego i fajnego nie znalazłem a władowanie preloadera w javie nie ma sensu ze względu na dużą ilość img głównie jeśli chodzi o download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.