Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gateway
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ali
witam. daje Wam pod ostrzal lay stronki poswiecanej zagadnieniom sieciowym. gore + menu chce zrobic we flashu. prosze o ocene co by poprawic, dodac, wywalic.

http://www.aliweb.republika.pl/pps.html
eUu@tlen.pl
Nie zachwyca, ale ladna. Tylko ta pucha w logo caly czas sie powtarza...
kicaj
A mi sie bardzo podoba...

+ ladna kolorystyka
- za duzy przycisk "glosuj"
- nie lubie statusow gg na stronie tongue.gif
- dodal bym jakas stopke

Wiecej minusow, ale podoba mi sie.

Ocena: 7/10

P.S. Czekam na jakas ladna domene, nie *.republika.pl tongue.gif
Bakus
na dobrą sprawę kicaj powiedział wszystko snitch.gif
ale mi stronka podoba się na 8/10 snitch.gif
Poza tym "dodaj do ulubionych" i "kontakt" w topie są rozmazane...
reszta OK
Yarecki
Według mnie powinno być trochę więcej miejsca na tekst po prawej. Lewa strona jest mało ważna, a zajmuje tyle samo miejsca co prawa (główna) część witryny.
itsme
stronie nie odrzuca kolorystyka ciepła układ taki sobie ...
jendakze mozna ja swobodnie powiesic bez obaw drobne poprawki moga tylko polepszyc koncowy efekt

nalezy sie dostosowac do uwag przedmóców i bedzie super
ali
moje pierwsze pozytywne opinie smile.gif mam nadzieje ze pojde w dobrym kierunku i uda mi sie z tego zrobic dobry serwis. a do uwag sie owszem postaram dostosowac. domena. chcialbym .pl albo .net, ale bardziej prawdopodobne .rcez.pl sad.gif dzieki i czytam dalej.

Zapomnialem dodac, ze po lewej bedzie podmenu dla poszczegolnych stron, a tego zoltego pasa nie bedzie. dlatego jest taki szeroki.
sf
Te ikonki z GG są brzydkie. Proponuje znaleźć inne, albo własne stworzyć.
Dodaj do ulubionych i kontak za bardzo rozmazane.

Co do ocenty to musiałbym zobaczyć jak to funkcjonuje bo sam nie wiem tongue.gif Ogólnie ok, ale jakoś tak nie do końca przemawia do mnie ten statyczny obrazek smile.gif
Vertical
Moja ocena- 8.5/10. Bardzo ładna, wygładzona i współgrająca ze sobą kolorystyka, te ikonki gg... trochę niedopracowane, ale statusy mogą być. Szczególnie zachęcające logo. Przycisk "Głosuj" też jest dobrze wykonany, bo nie trzeba go szukać po całej stronie smile.gif
Kamis
Stronka fajna 8,0/10 ... w jakiej technologii ją wykonasz? Szkoda tylko, że jest to tylko jpg sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.