witam. daje Wam pod ostrzal lay stronki poswiecanej zagadnieniom sieciowym. gore + menu chce zrobic we flashu. prosze o ocene co by poprawic, dodac, wywalic.
Nie zachwyca, ale ladna. Tylko ta pucha w logo caly czas sie powtarza...
kicaj
15.08.2004, 11:40:22
A mi sie bardzo podoba...
+ ladna kolorystyka - za duzy przycisk "glosuj" - nie lubie statusow gg na stronie - dodal bym jakas stopke
Wiecej minusow, ale podoba mi sie.
Ocena: 7/10
P.S. Czekam na jakas ladna domene, nie *.republika.pl
Bakus
15.08.2004, 21:24:17
na dobrą sprawę kicaj powiedział wszystko ale mi stronka podoba się na 8/10 Poza tym "dodaj do ulubionych" i "kontakt" w topie są rozmazane... reszta OK
Yarecki
15.08.2004, 22:35:29
Według mnie powinno być trochę więcej miejsca na tekst po prawej. Lewa strona jest mało ważna, a zajmuje tyle samo miejsca co prawa (główna) część witryny.
itsme
16.08.2004, 05:30:19
stronie nie odrzuca kolorystyka ciepła układ taki sobie ... jendakze mozna ja swobodnie powiesic bez obaw drobne poprawki moga tylko polepszyc koncowy efekt
nalezy sie dostosowac do uwag przedmóców i bedzie super
ali
16.08.2004, 20:47:26
moje pierwsze pozytywne opinie mam nadzieje ze pojde w dobrym kierunku i uda mi sie z tego zrobic dobry serwis. a do uwag sie owszem postaram dostosowac. domena. chcialbym .pl albo .net, ale bardziej prawdopodobne .rcez.pl dzieki i czytam dalej.
Zapomnialem dodac, ze po lewej bedzie podmenu dla poszczegolnych stron, a tego zoltego pasa nie bedzie. dlatego jest taki szeroki.
sf
17.08.2004, 13:55:27
Te ikonki z GG są brzydkie. Proponuje znaleźć inne, albo własne stworzyć. Dodaj do ulubionych i kontak za bardzo rozmazane.
Co do ocenty to musiałbym zobaczyć jak to funkcjonuje bo sam nie wiem Ogólnie ok, ale jakoś tak nie do końca przemawia do mnie ten statyczny obrazek
Vertical
14.09.2004, 09:51:16
Moja ocena- 8.5/10. Bardzo ładna, wygładzona i współgrająca ze sobą kolorystyka, te ikonki gg... trochę niedopracowane, ale statusy mogą być. Szczególnie zachęcające logo. Przycisk "Głosuj" też jest dobrze wykonany, bo nie trzeba go szukać po całej stronie
Kamis
14.09.2004, 11:20:15
Stronka fajna 8,0/10 ... w jakiej technologii ją wykonasz? Szkoda tylko, że jest to tylko jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.