Witam!
Pilnie potrzebuję sprzedać niepublikowany serwis z darmowymi księgami gości. Inni webmasterzy mają możliwość założenia darmowej księgi na własną stronę www .
Serwis pisałem dla siebie lecz z przyczyn finansowych musze go pilnie sprzedać. System jest napisany w php i oparty o baze mysql. Serwis ten nie został przeze mnie w ogóle opublikowany do użytku.

Opis:

Newsy:
- zarządzanie: dodawanie, edycja , usuwanie;
- możliwość wstawienia ikonki do newsa, ustalenia jej pozycji tzn. lewa-prawa;
- możliwość wstawienia krótkiej i długiej treści przez co na stronie głównej pokaże się tylko krótka zajmując mniej miejsca, a długa po kliknięciu na odnośnik "więcej";
- możliwość używania emotikonek i skróconego bbcode oraz opcja ich włączania/wyłączania;
- możliwość komentawania newsów;

Komentarze:
- zarządzanie: edycja, usuwanie i oczywiście dodawanie;
- możliwość używania emotikonek i skróconego bbcode oraz opcja ich włączania/wyłączania;

Rotator bannerów:
- zarządzanie: dodawanie, edycja, usuwanie;
- możliwość ustawienia limitu odsłon;
- statystiki bannerów: ilośc odsłon, kliknięć;

Bloki menu:
- można ustwiać kolejność bloków menu w jakiej mają być wyświetlane;
- ukrywanie/odsłanianie wybranych bloków menu;

Blokowanie IP:
- Blokowanie IP jest aktywne na cały serwis oprócz księg gości użytkowników, którzy to mają swój panel administracyjny przez który sami mogą blokować dostęp wybranych numerów IP do ich księg;

Regulamin:
- możliwość edytowania regulaminu zakładania kont;

Powitanie:
- jest widoczne na głównej stronie nad newsami;
- możliwość edytowania powitania;
- ukrywanie/odsłanianie powitania;

Emotikony:
- zarządzanie: dodawanie, edytowanie, usuwanie;
- możliwość uploadu emotikonek;

Konta użytkowników:
- zarządzanie kontami przez administratora: usuwanie, blokowanie;
- rejestracja nowych kont po przez potwierdzenie rejestracji drogą email;
- jeżeli konto nie zostanie potwierdzone w ciągu 7 dni od daty założenia, zostanie automatycznie usunięte;
- użytkownicy mają możliwość przypominania swoich haseł drogą email;
- każdy użytkownik posiada swój panel administracyjny;
- użytkownik ma możliwość zarządzania wpisami w księdze gości;
- użytkownik może blokować wybrane adresy IP, które nie będą miały dostępu do jego księgi gości;
- użytkownik może zarządzać stylami wyglądu księgi tzn. dodawać je, edytować i usuwać dzięki czemu będzie mógł swobodnie dostosować wygląd księgi do swojej strony!
- użytkownik może dokonać podstawowych ustawień/zmian: zmienić hasło, adres strony www (w razie przeniesiania na inny serwer), adres email, ilość wpisów na jednej stronie(domyślnie 20), ustawić styl wyglądu jego księgi;
- użytkownik może zarządzać emotikonkami: dodawać, usuwać , edytować;
- użytkownik może włączać/wyłączać emotikonki oraz skrócony bbcode w swojej księdze;

Kontakt:
- formularz kontaktu z administratorem;

Serwis jest oparty o sesje przez co nawet osoby, które wyłączyły akceptację ciasteczek będą mogły w pełni korzystać z serwisu oraz zakładać konta.

System był testowany w najpopularniejszych przeglądarkach i prezentuje się w nich bardzo dobrze. Są tą: IE, Opera, Mozilla, Avant Browser. W pozostałych nie sprawdzałem lecz podejżewam że też nie będzie problemu.

W cenie serwisu znajduje się również bardzo ładny design pocięty i dostosowany do serwisu.

Aby pokazać działanie systemu musiałem wykupić konto na www . Osoba, która kupi serwis otrzyma gratis to konto. Ważność konta jest wprawdzie krótka bo do 21 sierpnia tego roku, ale nie na długości mi zalezało tylko na tym abym mógł zaprezentować mój produkt smile.gif

Oczywiście po kupnie mogę gratis zainstalować system na serwerze kontrahenta.

cena serwisu: 300 zł, oczywiście można negocjować

odnośnik do serwisu: http://ksiegi.webd.pl
odnośnik do przykładowej księgi gości: http://ksiegi.webd.pl/gbook.php?id=ksiega

Tak więc serwis jest w pełni gotowy do publikacji ofcjalnej i korzystania.

Oferty proszę składać tutaj lub na PW. Jeżeli będzie kilka ofert kupna wybiorę ofertę wyższą. Jeszcze raz podkreślę że zależy mi na jak najszybszym sprzedaniu serwisu.

Pozdrawiam

OFERTA NIE AKTUALNA! PROSZ O ZAMKNICIE TEMATU.