Kodu nie bede wklejal bo wydaje mi sie, ze wystarczy ze jasniej to wytlumacze (kod jest dluzszy od tlumaczen).
Dane mam w pliku textowym. Calosc pliku laduje do formularza przedstawionego w postaci tabeli. Kazdy news ma swoj jakby wiersz, w kotrym jest data dodania, kto dodal, tytul no i tresc newsa. I tak dla kazdego newsa. Przypuscmy ze aktualnie jest ich 5. Mozna edytowac wszystkie newsy bezposrednio na 1 stronie (kazda tresc to osobne textarea). Na dole tabeli-formularza jest submit do zapisania zmian. No i aktualnie po jego kliknieciu kompletnie nic sie nie dzieje. Wydaje mi sie wiec, ze chodzi o to, ze za duzo znakow byloby do przeslania GETem. Ale znowoz POSTem nie dojda wszystkie... Chyba nic nie da na to poradzic, ale jednak pytam...
Teraz skumalem, ze lepiej byloby zrobic osobny form dla kazdego newsa... A nie pykac wszystko w jednym. Ale chcialem, zeby mozna bylo mieszac na raz w kilku newsach...
Jest jakies wyjscie bez zbytniej ingerencji/modyfikacji kodu?
Chcialbym jeszcze dodac, ze wczesniej wszystko bylo ok. Nikt nic w kodzie nie mieszal. Jezlei sposob opisania formularza jest niejasny oto link do zrzutu:
http://www.delta.czeladz.pl/panel.gif