wiewiorek
24.06.2012, 07:34:17
Chciałbym się zapytać czy tylko ja mam takie problem z najnowszą wersją flasha i firefoxa, że reakcja przeglądarki na jakiekolwiek moje działania na stronie jest wolna a dodatkowo co chwila dostaję komunikat o błędzie flasha np. podczas wyświetlania filmiku? :/
Armstrong
24.06.2012, 08:19:53
Na Archu jak i na windzie działa mi bez zarzutu. Próbowałeś przeinstalować wyłączyć/włączyć akceleracje sprzętową?
Niktoś
24.06.2012, 10:24:53
Powiem także, że też mam problemy z szybkością tejże przeglądarki.Po tym co zrobili FF stał się dla mnie najgorszą przeglądarką.
PS.Wogóle pisząc posty na forum w FF masz podkreślanie błędów?Ja nie, dlatego pytam.
Armstrong
24.06.2012, 10:46:41
U mnie ładnie podkreśla, tak samo dla windy jak i linuxa. Nie zauważyłem też jakichkolwiek problemów z szybkością, mimo iż mam mnóstwo i trochę więcej zakładek, toolbar i kilka dodatków. Problemy z nie stabilnością skończyły się razem z aktualizacją powyżej 5, przed 5 często wyciekała pamięć. Może mam szczęście co do FF.
Edit: Niktoś w opcjach masz włączoną opcję sprawdzania pisowni? Tak profilaktycznie pytam.
Flash 11.2 to ostatnia wersja jaka jest dostępna na linux, więc jak Armstrong 11.3 może Ci działać na archu? U mnie nawet ta ostatnia ma problem z operą i fx, dlatego zostałem przy 10.x, nie liczę chrome, bo w nim flash działa od ręki, w końcu na tym polegała umowa.
Niktoś - a nie ma tam opcji "włącz słownik" w menu kontekstowym?
Armstrong
24.06.2012, 11:35:37
Wersję flash sprawdziłem na windowsie, bo aktualnie na nim siedzę. Na linuxie 11 instalowałem i tam były jakieś przeboje z aktualizacją ale w końcu się udało i nie miewam większych problemów, jedyny jaki zauważyłem, który w ogóle nie przeszkadza to czasami na YT pasek ładowania filmiku jest ucięty (wyświetla białe tło).
Twist
24.06.2012, 12:41:15
Potwierdzam, u mnie ten fash tez wariuje
wiewiorek
24.06.2012, 12:59:34
Jak czytam fora o tej wersji flasha to MNÓSTWO ludzi ma ten sam problem co ja:
http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Flash-Pl...dows,13091.htmlhttp://www.programosy.pl/program,flash-player.htmlKurde jak można było wypuścić flash playera z tak poważnym błędem??
To zainstaluj wersje 10.x i po problemie, do filmów i innych mediów wystarczy. Co prawda nie obsłuży jakichś tam gier, no ale...
Ciekawe czy wypuścili tą wersje z premedytacją, po tym jak dogadali się z google.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.