Długość toru: 5821m
Długość trasy: 17 463m
Liczba okrążeń: 3
Informacje na temat uczestników
TheBoyOfThePoland
Informacje na temat gracza
Poziom: 18
Doświadczenie:
(654 / 684)
Informacje na temat pojazdu
Mercedes Benz 190
Skrypt:
<?php /********************************************* * plik formularz.php *********************************************/ echo '<html> <head> <title> Generator raportów </title> <style type="text/css"> body {background-color: #EE7621;} </style> </head> </html> <div align="center"> Wklej tutaj swój raport:<br> <br> <form action="" method="post"> <textarea name="pole1" style="width: 50%; height: 30%"></textarea><br /> <input type="submit" value="Generuj raport!" /> </form> </div>'; } else { // dane pochodzące z formularza $dane = $pole1; // przypisanie zmniennej $file nazwy pliku // uchwyt pliku, otwarcie do dopisania // blokada pliku do zapisu // zapisanie danych do pliku // odblokowanie pliku // zamknięcie pliku //tutaj kod brakujący echo '<html> <head> <title> Generator raportów RaceGame.pl by TheBoyOfThePoland </title> <style type="text/css"> body {background-color: #EE7621;} </style> </head> </html> <div align="center">'; } ?>
Chciałbym aby np. do zmienej $r1 pobrało informację o długości toru. Ale chodzi o samą liczbę.
Dobre to puki to jest w jednej linii, a co zrobić jak ja chcę pobrać coś co nazwę ma w jednej linii, a wartość w drugiej. Ogólnie próbowałem zabawy w poszczególne linie, ale różne raporty są i linie będą się zmieniać.